hur man stryker en rayon skjorta

Rayon skjorta är en mycket vanlig klänning skjorta som används av professionell människa. Medan kragen kan säga “endast kemtvätt” många människor inte har resurser att ha skjortan kemtvättas varje dag. I dessa fall är det en bra idé att veta hur man stryker en rayon skjorta.

Eftersom en rayon polyester skjorta inte svarar bra på att tvättas, se till att använda en torr rengöringsprodukt såsom Dryel. Helt enkelt kasta skjortan och några andra kemtvätt plagg i torktumlaren med torkbladet, och körs på låg värme.

Steg 1 – Använd ett hem Kemtvätt Produkt

Det bästa sättet att stryka din rayon skjorta är att använda en låg inställning på strykjärnet. Järnet kommer sannolikt att ha en inställning för rayon eller polyester. Vänd tröjan ut och in och täcka med en bomullstrasa. Tryck på strykjärnet över skjortan med breda svepande rörelser, med massor av ånga för att bli av med alla rynkor.

Steg 2 – strykjärn skjortan

När du har tagit bort alla rynkor från skjortan, vända det rätt sida ut och omedelbart hänga upp för att förhindra att nya rynkor bildas.

Steg 3 – Häng skjorta upp