hur man isolera metall markiser

Metall markiser används för att ge skugga och skydd för industriella, kommersiella och bostadshus. De markiser är ett alternativ till kanfastyp markiser som normalt sett förekommer på altan däck. Metall markis vanligtvis inte kräver en isoleringsfaktor om du bor i ett område som kräver ytterligare skydd för din metall markiser.

Om du vill gå om processen av isolerande metall markiser måste du tänka på det här projektet i fråga om hur du skulle isolera ett fönster eller en dörr. Du måste köpa isolerande skum eller glasfiber och räkna ut ett sätt att koppla den till markisen för att öka sin isoleringsfaktor. En presenning eller någon annan typ av vattentätt hölje kan användas av limning eller skruva in den i ramen av markisen.

Hur metoden en Metal Markis Isolering Project

Du bör först mäta markis för att bestämma mängden av isolering behövs. Med mätningarna, gå till ett hem förbättring centrum och titta på olika typer av isolerande material som är tillgängligt som hjälper dig att utföra denna uppgift. Med isoleringen vald måste du ta markisen ned och hitta en plats som är lämplig att arbeta i, för att fästa isoleringen.

Mät Markis

En spray på skumisolering kan fungera bäst för att ge isolering som du letar efter. Försök att använda en skumisolering som är lätt att arbeta med och sprutar på lätt och jämnt. Vid användning av en sprutisolering formulär ska du bära en mask och ögonskydd samt skyddskläder för att se till att du inte sluta med det material över dig.

Typer av isolering att tänka för en Metal Markis

En glasfiber isolering eller isolering väggskivorna som används i gips projekt kan också vara användbara i isolering av metall markis. Endera av dessa material kommer att kräva en extra lock för att skydda isoleringen från att bli våt eller utsätts för fukt. Använd samma princip här som om du installerar en ångspärr i en vägg till ditt badrum.

Borra hål för installation

Om du använder en glasfiber eller väggskivmaterial, behöver du en borrmaskin med en metallspets för att göra hål i ramen av metallen markis. Hålen kommer att användas för att placera små brickor och skruvar som är nödvändiga för att hålla isoleringen på plats. Var försiktig när du gör hålen för att hålla från att skada ramen och göra den obrukbar.

Be om råd för att isolera ett Metal Markis

Du kan be om råd från en markis installatör om andra metoder som kan vidtas för att installera isolering i en markis. Installeraren kan också ge dig tips om vilka standarder kan vara på plats för installation av isolering i en metall markis. Detta kan hjälpa dig mycket och när du försöker detta projekt.