hur man installerar yttre fönsterluckor plantage

Installera exteriör fönsterluckor plantage på ditt hem kan skydda fönstret och även att låta dig större kontroll över integritet, solljus och jämn temperatur. Du kan använda dessa yttre fönsterluckor mycket som du skulle någon form av gångjärn, persienner, med hjälp av ett gångjärn, du öppna och stänga dem, men du kan också dra jalusier sig bort från fönstret om du väljer, beroende på mängden av solljus du vill ha i ditt hem.

Du måste mäta fönster där du ska installera yttre fönsterluckor. Se till att du får alla dina längder korrekt, eftersom du kommer att förlita sig på dessa mätningar när du köper din kit. Ta både bredd- och höjdmått, och rita också en skiss av fönstret själv så att du kan beräkna den totala arealen du behöver för din exteriör fönsterluckor.

Steg 1 – Mät Window

De flesta slutar kit kommer att ge de grundläggande platta luckor och ett kit som du behöver använda för att montera fönsterluckor. I detta kit är gångjärn, skruvar, fångster, magnetremsor och andra delar. Följ instruktionerna för att passa alla dessa bitar tillsammans så att du har en enda slutare del för vart och ett av ramarna. Detta kommer att göra det mycket lättare att passa dem på fönstren senare. Du bör också färg eller lack dem om du behöver.

Steg 2 – Montera Shutters

Du måste nu installera slutarramen. Montera det på utsidan av fönstret runt dess ram och skruva fast vid behov. Inte lägga alla skruvar ännu bara passar nog för att stödja ramen. Resten måste skruvas fast i fönsterkarmen när du har monterat luckorna ordentligt.

Steg 3 – Installera slutar Frame

Ta ut din ledtappar och rada upp dem med slutarramen. Håll luckor upp till ledtapparna. Justera luckorna så att de passar in i ramen och sedan markera var gångjärnen måste gå. Ta ner båda panelerna och ledtappar och skruva ihop dem på plats märkt. Du kan sedan hålla upp slutar igen och installera slutarpanelen i ramen. Upprepa för resten av panelerna. Se till att de yttre fönsterluckor öppna och stänga, och sedan passa resten av skruvarna till fönsterkarmen och säkra panelerna till fönstret.

Steg 4 – Montera panelerna