hur man installerar Windows med aluminium sidospår

Lägga till nya fönster till alla hem kommer att göra det ser mycket bättre och även öka är värde, installera fönster i aluminium sidospår dock en vara en skrämmande utsikter för alla husägare. Lyckligtvis installera fönster i aluminium sidospår är faktiskt inte något svårare än i någon annan typ av hus.

Du kommer att finna det mycket lätt att installera Windows i aluminium sidospår så länge du har tillräckligt med tid för att slutföra projektet framgångsrikt.

Steg 1 – Märkning fönstret

Det första som du behöver göra är att markera positionen för fönstret på både insidan och utsidan av huset. När du har markerat upp dessa med pennor kommer du sedan att kunna använda maskeringstejp för att skydda väggen och sidospår,. För att räkna ut storleken på öppna du behöver för att du ska läsa igenom instruktionerna.

Steg 2 – Ta sidospår paneler

Sidospår paneler måste då tas bort från väggen med ett sidospår låsa verktyget. Ta bort sidospår paneler och försiktigt dem åt sidan, med hjälp av maskeringstejp skydda den plats som du skär fönstret med.

Steg 3 – Skäröppnings

Starta genom att skära öppningen från den inre väggen med hjälp av cirkelsåg. Du kan behöva upprepa detta flera gånger så att du kan göra en smidig snitt. När du är klar att skära insidan av väggen måste du sedan att gå utanför och upprepa samma sak utanför. Ta bort alla off nedskärningar av material och rensa ut öppningen så att ett fönster kan monteras lätt.

Steg 4 – Att göra en ram

Nu behöver en ram att vara gjorda av virke, är detta en grov ram som måste spikas ihop enligt tillverkarens specifikationer. Detta bör sättas in i öppningen och sedan måste du använda ett vattenpass för att kontrollera att det är nivå. Om det inte nivå då du kommer att behöva använda fartyg att utjämna den. Säkra grov ram genom att spika det i väggarna.

Steg 5 – Fönster Blinkande

Nu placera fönstret blinkar på alla sidor av öppningen och åtgärda detta med naglar. Nu är du redo att placera fönstret i öppningen, använd din ande nivå igen och använda fler trä shims för att kontrollera att allt är nivån. Nail fönsterkarmen till träramen för att säkra den.

Steg 6 – Isolering

Steg 7 – Cutting Siding

Fönsterkarmen måste sedan isoleras med hjälp av spray skum som kan sprutas in i alla hål. Glasfiber isolering kan också användas på några större fläckar.

Nu återstår att göra är att klippa alla delar av sidospår med hjälp av en cirkelsåg. Se till att dessa skärs på rätt plats för bästa resultat. Nu behöver du bara fylla eventuella luckor som använder tätning och du är klar.