hur man installerar vinyl singel sidospår del 1

En av de hem yttre täck val som husägare har kallas vinyl singel sidospår. Denna typ av spåranslutning är en liten avvikelse från den långa clapboard stil sidospår till ett mer traditionellt utseende av enskilda skiffer. Dessa delar av sidospår är ett utmärkt sätt att lägga till några tecken till ett hem och särskilja det från alla andra i ditt närområde. Dessa mindre klapperstensstränder stora bitar av vinyl finns i ett stort utbud av färger, texturer och färger. Med den stora kombination av alla tre av dessa, är det lätt att se varför en husägare skulle vilja till sida deras hus med dessa bältros. Installation av vinyl singel sidospår mycket gör det själv vänliga och kan göras om du har gott om tid och verktyg.

Omfattar ett hus kommer att kräva fler bältros än man skulle kunna tro. Du kommer att behöva mäta hela ytan som du kommer att täcka med vinyl singel sidospår. Använd en 100 fot snickare måttband för att säkerställa att du får en korrekt mätning. Mäta både höjden och bredden på varje vägg. Multiplicera de två numren tillsammans och sedan lägga till varje väggens ytor för att få den totala ytan. Detta kommer att ge dig en tillförlitlig nummer för den mängd bältros som du behöver.

Steg 1 – Bestäm hur många Bältros du behöver

När du har den totala ytan som du kommer att täcka med ytterväggar, måste du gå till ditt hem förbättring centrum att köpa singel rutor. Tala med en säljare om de olika färger, texturer och färger så att du kan välja ytskikt som passar dina behov. Tillsätt en mer fyrkantig än vad du behöver för att skydda mot ont på grund av felbedömningar, skadade bältros, eller misstag i installationen.

Steg 2 – Köp Vinyl Shingle Siding

Innan du kan börja sätta upp den nya vinyl singel sidospår måste du ta bort den gamla. Detta kan göras med en liten kofot eller klo del av hammare. Poängen att komma ihåg när du tar bort din gamla sidospår är att ta din tid och vara noga med att inte skada någon av höljet eller trimma runt dörrar och fönster.

Steg 3 – Ta bort gamla Siding

Det kommer att finnas tillfällen när du tar bort de gamla bältros och upptäcker att det finns en viss vattenskador, mögel eller ruttnade trä som bryter med den gamla rangerbangård. Klipp ut problemområden med en cirkelsåg, försiktigt så att inte skära i reglarna och ersätta den med en ny bit.

Steg 4 – reparera eventuella skador

När alla sidospår avlägsnas, och hölje repareras, placera ett nytt lager av hem yttre omslutnings det yttre skalet av byggnaden. Denna sjal fungerar som en isolator av slag och en fuktspärr mellan singel och interiören.

Steg 5 – Wrap House

När allt det förberedande arbetet har slutförts du är redo att ställa in den första kursen av bältros. Spiken i hörnet spårar längs hörnen av byggnaden, runt fönster, dörrar, och eventuella andra hinder.

Steg 6 – Klar första raden