hur man installerar vinyl garageportar

Många husägare idag väljer vinyl garageportar när de bygger en ny garage eller ersätter en gammal dörr. Vinyl garagedörrar är tålig och i allmänhet kommer med en livstidsgaranti som skyddar din investering. Oftast dyrare än vanliga garageportar, kommer du att se en stor skillnad i underhåll, långvarig förmåga, och utseendet på nya vinyl garageportar. Installera dem, precis som alla andra garageport, är ett utmanande projekt. och kräver uppmärksamhet på detaljerna och bra mätningar. Vinyl dörrar är mycket lättare än andra garageportar, men är långa och kommer också att kräva hjälp av en vän.

Den första sektions delen av vinyl garageportar är den viktigaste delen av installationen. Installera weathers till botten av den bit och sedan lägga den i garaget dörröppning. Med avsnittet på plats, rätt mot sylt, se till att den är centrerad och det finns åtminstone en tum överlappning på vardera sidan av dörrkarmen. Kör spikar i varje sida för att tillfälligt hålla den på plats.

Steg 1 – Placera Första Sektions Piece i Garage Door Opening

När den första sektionen är satt på plats kan man sedan sätta ihop räcket system som kommer sektionerna kommer att rulla på när den öppnas eller stängs. Eftersom de flesta av tillverkarna har små variationer i hur deras skenor monteras, måste du läsa deras riktningar.

Steg 2 – Montera Räcken

När du är klar montering av delar av skenaggregatet kan sedan skjuta den på den första sektionsstycket. Passa en rulle på den gångjärnsförsedda delen på toppen av sektionen. Med det komplett, skjut den vertikala skenan på rullen tills den vilar på golvet. Gör samma sak med den andra sidan.

Steg 3 – Skjut Räcke i första Roller

Med den första sektionen på plats och på skenan, kan man sedan börja att lagret varje sektion ovanpå den. Installera rullarna på varje vinylsektion och skjut sedan på räckessystem. Fäst gångjärnen på den övre sektionen till dörren under det att slutföra en ständig dörr. Kontrollera om nivå och lod efter varje nytt avsnitt.

Steg 4 – Installera Varje Sektions Piece

När vinyl garageportar avsnitten är på plats, kan du sedan fast sidoräcket på väggen i garaget. Använd en borr med ett uttag bit, en hylsnyckel eller ljuseffekter pistol för att göra jobbet.

Steg 5 – Secure Side Räcke

Placera styrskenan över den vertikala räcke och skruva ihop. Med detta på plats, fäster den övre räcket till den krökta delen. Du kan vila denna övre delen på en stege för att hålla den från att böja sig ner.

Steg 6 – Installera Curved och Top skensektionen

Steg 7 – Säker Räcke

Samtidigt den övre delen av garagedörren nivå, installera den bakre spår hängare. Du kan behöva skära detta med en bågfil om det hänger ner för långt. Bara skruva på taket av ditt garage och sedan skruva skenan hangaren. Gör samma sak med den främre skenan hängare. Upprepa på andra sidan.