hur man installerar vinyl dubbel rutan fönster

Ersätta din nuvarande fönster med vinyl dubbelpanelfönster kan spara pengar på elräkningar i det långa loppet. Du kommer att finna att den extra rutan kommer att hjälpa till att hålla kall luft ute och varm luft inne på vintern, och motsatsen på sommaren. Du kommer också att drabbas mindre mängder luft förlust genom själva glaset under den kalla årstiden. De kommer att kosta lite mer än din enda windows gjorde. Men kommer du att göra för det i energibesparingar under många år framöver. Det föreslås att någon fortfarande använder enda glasruta bör allvarligt överväga att byta typer av fönster och spara några av dina surt förvärvade pengar.

Först kommer du vill ta bort de gamla fönstren genom unclasping klämmorna längst upp till vänster och höger om fönsterbrädan. När dessa två klipp tillbaka, bör fönstret lätt dras ut uppifrån och vila i dina händer. Du kan sedan LOSSA de två nedre kontakterna håller fönstret, och hela fönstret fallet skulle komma ut. Du är nu nästan redo att installera din vinyl dubbelpanelfönster.

Steg 1 – Ta bort den gamla fönsterrutor

Innan du installerar nya vinyl dubbelpanelfönster, dubbelkolla alla gummilister i toppen och botten av fönstret sylt till brott eller sprickor. Om du hittar någon som är i dåligt skick, ta ut dem och ersätta dem med nytt material. Om det inte finns någon i sylt till att börja med, placera en enda remsa över mitten av där de övre och nedre fönster faller för att hjälpa till att täta fönster bättre. Remsorna bör köra vänster till höger i mitten av avsnittet fönstret som kommer att tryckas an mot fönsterbrädan när den är stängd. Detta kommer att lägga till en extra tätning till dina fönster och minska mängden luft försvinner från runt sprickor i ramen.

Steg 2 – Byt Brutna gummilister

Fäst botten av din vinyl dubbelpanelfönster till spåret, och tryck sedan helt enkelt upp på plats. Det bör låsa in utan större ansträngning och röra sig fritt upp och ned rälsen. Du kan rengöra dessa spår ut med ditt fönsterputs och trasor, som ska förhindra uppbyggd som kan avbryta den fria rörligheten. För svåråtkomliga saker såsom ludd och damm kaniner, kan du också använda tryckluft för att blåsa avfall från banan. Städa upp allt avfall och andra partiklar från arbetsområdet.

Steg 3 – Installera nya Windows

Var noga med att testa alla dina vinyl dubbelpanelfönster när de är installerade för att säkerställa att de fungerar korrekt och utan fel eller tvekan av något slag. Om du inte hittar avbrott i Windows rörelse, att dubbelkolla se till att den är låst i spåren ordentligt. Alla fyra klämmor måste låsas på plats på varje fönster hölje för dem att fungera korrekt.

Steg 4 – Testa spårar