hur man installerar spegel monteringsdetaljer

Det första steget att installera en spegel i ditt hem är att ta reda på hur man installerar spegeln monteringsdetaljer. Består av olika skruvar, clips, stavar och ramar som håller spegeln an mot väggen stöder spegel monteringsdetaljer många olika monteringsscheman.

små Clips

Den vanligaste typen av spegel monteringsdetaljer är små klipp som är fästa vid väggen. Det finns vanligtvis fyra av dessa små klämmor, två för att säkra toppen och botten av spegeln och två för att hålla sidorna. Denna typ av hårdvara är minst synlig för ögat, ett trevligt alternativ till skrymmande hårdvara som skuggor själva spegeln. Tillfällighet, är denna hårdvara också lättast att installera.

Dessa klipp kommer i allmänhet i två typer. Den första har en vidhäftande baksida som kan fastna direkt på väggen. Se till att hålla dessa klipp på rätt plats på första försöket, eftersom de är svåra att ta bort och kommer inte fastnar ordentligt andra gången. Den andra typen av klipp måste skruvas in i väggen, som handlar om att hitta väggreglar och borra i dem för att korrekt säkra klippen.

Holding stavar eller ramar

Den andra stora lappar av spegelmonteringsverktyg kommer i form av stavar eller ramar i vilka spegeln kan vila. Dessa skiljer sig från den minimalistiska utseendet på klippen eftersom de lägga huvuddelen av sidorna av din spegel, men är lämpliga när du vill visa spegeln som ett konstverk snarare än hänga den i sovrummet eller badrummet för dess funktionalitet. Plaster och ramar är också lätt fästas på väggen, men till skillnad från klipp, de brukar göra det möjligt för en större felmarginal. Men se till att använda en nivå vid installation av hårdvara eller spegel hänger snett.

Återigen, måste du hitta väggreglar för att säkra ramen. Skruvning eller spikning i ramen direkt i gips av hemmet kan skada väggarna liksom spegeln som vikten av spegeln mannar resistansen av väggen.

Installera spegel monteringsverktyg är inte komplicerat. Genom att följa de allmänna riktlinjerna ovan, kommer din spegel fästas på väggen i mindre än en timme.