hur man installerar skiffer kakel sidospår del 2

I den första delen av denna guide för att installera skiffer kakel sidospår på ditt tak, lärde du hur du tar bort brickorna som fanns i vägen och placera en remsa av plast sidospår längs takkanten. Nu måste du lägga ett lager av furring till toppen av att plast rangerbangård. Detta kommer att hålla dina skiffer kakel bitar på plats och se till att det finns en mjuk skikt mellan dessa plattor och skifferplattor på taket själva. När du har monterat den glespanel, kommer du att kunna ersätta skiffer plattor som du tidigare hade avlägsnats.

(Detta är del 2 i en tre delserie. För att återgå till del 1, klicka här.)

Steg 1 – Lägg din furring Strips

Leta reda på två profiler, stålband som du har fört upp på taket, och lägga dem platt ovanpå plasten sidospår som du tidigare monterat. Se till att placera dessa parallellt med varandra, så att de bildar en liten topp vid den övre kanten, och sedan plana ut på båda sidor för att helt täcka plast sidospår. Nail profiler, remsorna på plats med små takläggning naglar. Du behöver inte använda några speciella spikar på dessa remsor, så spara din pennies för när du köper naglar att passa skiffer kakel rangerbangård med.

Steg 2 – Installera Copper Blinkande

Därefter fit koppar blinka över ytan av dina profiler, remsor, så att de ligger plant mot den övre kanten av remsorna. Nail detta blinkar på plats längs kanten med koppar naglar, och sedan vika den blinkande ned över kanten av taket. Nail detta på plats också dra spända för att säkerställa att det inte finns några rynkor i blinkande när den rör sig ned taket.

Steg 3 – Klipp din skiffer plattor

Du kan nu passa skifferplattor tillbaka runt kanten på ditt tak. Ta första kakel längs botten, och skär den att passa tätt intill den blinkande. Se till att det inte finns någon överlappning mellan de 2 materialen, men också några mellanrum mellan dem heller. Håll plattan plant mot taket med ena handen, och sedan spika den på plats med den andra. Se till att hammaren träffar spiken jämnt, så att plattan inte har möjlighet att splittras.

Steg 4 – Rengör Down the Surface

Fortsätt längs resten av kakel, skära dem alla för att passa den nya blinkande, och se till att de alla är i jämnhöjd mot skiffer kakel sidospår att vara.

Nu när du har taket fullt beredd att ta skiffer kakel ytterväggar, måste du se till att hela området är helt ren. Endast om taket är ren kommer du att kunna placera skiffer kakel sidospår på utan att lämna några luckor som skulle resultera i vatten läcker in i taket nedan.

(Detta är del 2 i en tre delserie. För att gå vidare till del 3, klicka här.)