hur man installerar skiffer däck plattor

Installera däck plattor är ett enkelt sätt att polera utseendet på dina däck med mycket liten ansträngning, men jobbet kräver tid, tålamod och uppmärksamhet på detaljer. Med däck kakel, det finns inte mycket utrymme för fel, det är ett jobb som du inte vill göra om om det inte görs rätt första gången. Ta lite tid innan handen att förstå installationsprocessen kommer att spara en huvudvärk på vägen. Här är vad du behöver veta om du planerar att installera egna plattor.

Var noga med att mäta den del av däcket att plattorna kommer att installeras på. Noggranna mätningar innan handen kan du köpa rätt mängd plattor, och inte behöva ta itu med huvudvärk för att försöka matcha ett parti senare om du kör korta. Det är viktigt att lägga till något till det totala beloppet för att möjliggöra avfall, eftersom du kan behöva skära kurvor eller hörn i några av plattorna. Eventuella extra plattor kan lagras i fall en sprickor eller brott senare. Det är också en bra idé att ha allt material du behöver för jobbet till hands. Samla kakel, täta och sågen nära dig.

Steg 1: Gathe Material

Innan du börjar på installation av kakel, lägga ut dem över det område du täcker. Detta gör att du kan se vilka plattor behöver skäras, och vilken typ av nedskärningar du behöver.

Steg 2: Lägg plattorna ut

Om du har brickor som behöver skäras för att passa, använd snickare fyrkantiga att markera var nedskärningarna ska vara. Använd sågen att skära brickan in i rätt form. Placera plattan tillbaka på din layout innan du börjar installera dem bara för att vara säker på att passa blir tätt.

Steg 3: Skär Tiles

Däcksplattor är utformade för att helt enkelt snäppa ihop. Börja arbeta på en yttre hörnet och knäppa brickorna i att placera. Det tar lite tryck, och när du hör dem klickar de är på plats. Arbetet i raka linjer när du går runt däcket knäppa plattorna tillsammans. Detta gör att du en tydlig bild av hur det kommer att se ut, och kommer att hindra dig från att förlora din plats om du kallas bort från jobbet.

Steg 4: Installation

När alla brickor är på plats, kan du gå runt och fylla utrymmet mellan plattorna med täta. För ett däck, är det bäst att använda en väder och mögelresistent täta. Du hittar täta i färgen på kakel, eller välja en som torkar klar så det är inte så märkbar. Den täta är inte ett nödvändigt steg, men det kommer att ge området en mer professionellt utseende och hjälper till att hålla området rent.

Steg 5: Caulk

Det är allt som finns till den. Däck plattor är lätta att installera, och beroende på storleken av det område du placera dem, endast skulle ta en eftermiddag för att avsluta projektet.