hur man installerar metall hörnet pärla

Ett hörn pärlan är den typ av slanka plast eller metall kantlist används för att täcka den yttre delen av en vägg. Det används oftast vid installation väggar i hus. Det finns några olika typer av pärlor på marknaden, möta olika behov och önskemål. Till exempel, det finns människor som föredrar att skapa en mjukt rundad hörn, medan andra väljer en fyrkantig hörn. De flesta experter rekommenderar pro metallpärlor, eftersom de är mycket starkare och mer tillförlitlig. Plastpärlor kan gå sönder eller spricka både under installationen och senare i framtiden. Normalt metall är mycket lättare att installera och kan vara för evigt.

Installera en metall hörnet pärla är inte svårt, men det kräver att du följa vissa tips och råd. Du bör ha i åtanke att hörn pärlor är användbara eftersom de kan öka skyddet för en ganska sårbar och känslig del av konstruktionen, som är mer utsatta för slitage. Tänk bara hur många gånger du bang mot hörn med flera artiklar eller ens hem enheter.

Steg 1 – Framställning

Här är hur du kan installera en metall hörnet pärla i några få enkla steg.

Steg 2 – Cutting the Beads

Det första du måste göra innan du börjar med projektet är att mäta hörn och besluta om storleken på pärlorna som du vill använda. Du bör köpa pärlor som är långa och tillräckligt stor för att täcka hela hörnet. Köp inte mindre, eftersom om du använder mindre bitar tillsammans kommer du antagligen skapa en obehaglig estetisk resultat. Vi talar om ditt hus, så utseende är ganska viktigt.

Steg 3 – Placera Pärlor

När du köper pärlor, kan du behöva skära dem till rätt längd. Skär dem med hjälp av runda såg eller tenn snips, men använd måttband för att säkerställa längd. Vid skärning, se till att pärlorna du har varken böjda eller bucklig.

Extra Tips – Använd spik eller skruv

När du har pärlorna skurna till den längd du vill, bör du börja placera dem över ytterhörn. Använd eller skruvar Försänkning dem till kanterna av pärlorna. Du bör växla sidorna och använd 1 och ½ tums skruvar, skruva dem var 10 inches. Försänkning skruvarna är nödvändigt om du vill täcka fördjupningen med lera. Det rekommenderas att kontrollera om skruvarna är ordentligt nedsänkt i väggen med en lera kniv. Om du hör ett klickande ljud, behöver du förmodligen att fästa skruvarna lite mer.

Detta är en fråga för många människor som inte har installerat metallkulor innan. I allmänhet är det rekommenderat att använda skruvar och en kraftskruvdragare för att säkerställa korrekt installation. Du kommer att ha en bättre kontroll över skruvarna och pärlor när du använder en skruvdragare än vid användning av en hammare och spik.