hur man installerar lyftmekanismer i romerska nyanser

Vid romerska nyanser, ta tålamod och precision till uppgift att installera lyftmekanismen. Detta är den viktigaste operationen, efter sömnad dem till rätt bredd, för att säkerställa att de kommer att höja och sänka smidigt. Följ anvisningarna nedan noga för att fästa lyft strängar och länka dem till den övre skenan för att öppna och stänga romerska nyanser.

Steg 1: Häng övre skenan i rätt läge

Steg 1: Häng övre skenan i rätt läge

Hänga skuggan övre skenan innanför fönstret urtag, fäst vid undersidan av fönsterkarmen toppen för en insida mount. Anbringa den övre skenan på väggen ovanför fönsterkarmen eller till början av själva ramen för en utanför mount.

Steg 2: Fäst Looped kardborrbandet till framsidan av huvudet Rail

Steg 2: Fäst Looped kardborrbandet till framsidan av huvudet Rail

Steg 3: Förbered Shade för fastsättning av snörslingor

Ta bort skyddsfilmen från kardborrebandet loopas remsan. Hålla fast den på framsidan av den övre skenan så det är helt rak. Tryck ner ordentligt för att eliminera krusningar och luftfickor.

Steg 4: Trä sladden genom Loops

Steg 3: Förbered Shade för fastsättning av snörslingor

Steg 5: Fäst Shade till chefen Rail

Klipp 3 längder av kantband slingtejp, mätt från den lägsta träpinne i skuggan till sömmen på den övre fållen. Nåla fast kantband band på skuggan. Placera ett band på varje sida, 2 inches inåt från den yttre kanten. Placera den tredje centrerad mellan de yttre band. Var noga med att rikta slingorna horisontellt med dymlingar och i raka vertikala linjer upp skuggan. Sy dessa remsor på maskinellt, stoppa och starta över dymlingar. Hand please sömmen bindande loop tejp över och under varje tapp.

Steg 4: Trä sladden genom Loops

Klipp 3 längder lyftsladd. Varje bör vara en total längd av hela skuggan längd plus dess bredd. Säkert knut varje sladd till en av de nedre öglorna på den vertikala slingtejp och köra sladden upp sin slingtejp till början slingan.

Steg 5: Fäst Shade till chefen Rail

Lyft skugga upp och tryck dess hooked kardborrband på loopas kardborrband på den övre skenan. Skruva i ring krokar till den övre skenan exakt i linje med de tre lyftsladd ringar. Lägg en fjärde ögla krok på sidan där sladden drar kommer att användas. Kör varje sladd genom sin egen ögla krok, och passera alla tre genom den fjärde ögla krok. Skär sladdar så att de även i längd. Fäst en draglina ekollon till botten av varje sladd och knyt en trippel knut för att säkra den. Fäst sladden knap till fönsterkarmen väl över tröskeln och vind sladdar runt den, utom räckhåll för små barn.