hur man installerar lådor i ett badrum fåfänga

Installera lådor till ett befintligt badrum fåfänga är en lätt uppgift, men det kan vara tidskrävande om du planerar att bygga egna lådor. Bygg lådor för första gången bör överlåtas till professionella hantverkare medan nybörjare är bättre att beställa färdiga lådor från ett hem förbättring butik. Om du har mer än ett badrum, och är nöjda med det jobb du gjorde installera lådorna till den första fåfänga, kommer detta att ge dig det förtroende du behöver för att bygga fåfänga lådor för övriga badrum i huset.

Innan du gör något annat, bör du titta igenom kataloger eller gå online, eller så kan du rådgöra med en säljare för att bestämma var lådorna ska gå. De kan placeras i centrum på båda sidor, eller på ena sidan beroende på utformningen av fåfänga själv. Lådorna ska balansera fåfänga så ta hänsyn till placeringen av alla skåp fåfänga kan ha och placeringen av fåfänga själv.

Steg 1 – Placering av lådorna

Använd ett måttband för att ta reda på de exakta måtten i badrummet fåfänga. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra den lämpligaste storleken på lådorna du planerar att installera. Det är klokt att ta mätningarna mer än en gång för att få den mest exakta behandlingen. När du är säker på mätningarna, skriva ner dem på ett papper och ha till hands när du besöker butiken eller när man köper lådorna på nätet.

Steg två – Mät Vanity

När du har noggrant mätt fåfänga, gå till ett hem förbättring butik eller gå online för att köpa önskat antal lådor. Du bör välja exakt vilken typ av trä om det finns eller en liknande, men vara beredd att måla lådorna för att matcha resten av fåfänga eller så kan du måla i en kontrasterande färg om du vill ha en djärvare utseende. Om du inte behöver måla, sedan bara fläckar lådorna. Glöm inte att även köpa handtag eller knoppar och diabilder för lådorna.

Steg 3 – Beställ Lådor

Du kan hoppa över detta steg om du är nöjd med lådan som är och vill använda fläck till det senare. Före montering och installation lådorna, måla dem önskad färg. Om du inte har fast på färgen ännu eller om du är osäker på hur det kommer att se ut på träets ådring, sedan måla några slag och låt torka. Efter beslutar om färgen, måla lådorna och låt torka i några timmar eller över natten.

Steg 4 – Färg Lådor

Använd monteringsanvisningarna som följde med lådor att sätta ihop. Använd lim där det behövs och hammare delarna som skrivet på instruktionerna. För att undvika skador på lådan när du använder hammare, använd ett block av skrot trä som en kudde. Torka bort överflödigt lim.

Steg 5 – Montera Lådor

Skruva glidrullarna till det nedre hörnet kanterna på lådorna.

Steg 6 – Montera låda diabilder

Steg 7 – Tillämpa Finish

Om du valt att lådorna inte behövde färg, sedan tillämpa fläcken för att slutföra utseende och två till tre lager av polyuretan till lådfronter.

Du är redo att installera handtag eller knoppar. Mäta längden på lådan från vänster till höger och markera mitten, där lådfronter kommer att ligga, och sedan skruva fast fronten.

Steg 8 – Installera lådfronterna