hur man installerar gatsten asfaltläggare

Kullerstens asfaltläggare ge husägaren med medel för att skapa en estetiskt tilltalande uteplats, vandringsled eller uppfart. Gatsten gatstenar är tillgängliga i många olika storlekar, former och färger. Dessa val gör det möjligt för husägaren att skapa en unik och anpassad design. Dessa gatstenar är också hållbara och lätt att installera.

Använd din krita linje för att markera det område där du vill installera dina kullerstens gatstenar. Var noga med att inkludera kant i det markerade området. Använd din måttband för att bestämma längden och bredden på installationsområdet.

Steg 1 – Märkning området

Använd en spade att gräva upp en sex tum djup ram runt området. Skotta jorden i en skottkärra. Fortsätt att ta bort jorden innanför gränsen till en sex tum djup. Ta bort eventuella stubbar, rötter eller stora stenar från området samt. Använda en sabotage att kompaktera marken där stenarna kommer att installeras. Besök din lokala hyra butik eller järnaffär för att hyra en sabotage. Var noga med att läsa instruktionerna från tillverkaren av sabotage innan du börjar använda den.

Steg 2 – utgrävning av Area

Lägg hälften av din kalksten grus över packad jord. Grus bör vara omkring tre fjärdedelar av en tum i storlek. Använd din sabotage att packa gruset. Lägg den andra halvan av grus och komprimera den. Du behöver ungefär en kubik gård grus för varje femtio kvadratfot kullersten du ska installera.

Steg 3 – Lägga Gravel

Installera valda kant material runt gränsen till grus. Använd sabotage att komprimera kanter. Kompaktera kantning tills den matchar tjocklek på sanden och gatsten gatstenar.

Steg 4 – Installera Kant

Placera landskaps tyg över grus för att förhindra ogräs från att växa genom gatsten.

Steg 5 – Lägga Landskaps Fabric

Täcka hela området av tyg landskap med en två tum djup bädd av sand. Använda manipulerings att kompaktera sanden.

Steg 6 – Att lägga Sand

Steg 7 – Lägga Cobblestone Maskin

Positionera gatsten gatstenar ovanpå sanden. Gatstenar bör installeras så att de passar tätt tillsammans. Använd din gummiklubba för att noggrant trycka gatstenar på plats. Var noga med att inte använda för mycket kraft. Detta kan oavsiktligt skada gatstenar. Använda en nivå för att vara säker på att gatstenar installeras jämnt.

Fyll mellanslag mellan gatstenar med sand. Var noga med utrymmena är helt full. Använd en kvast för att sopa bort överflödigt partiklar.

Använd din trädgårdsslang för att spreja gatstenar med vatten. Var noga med att inte rubba någon sand från skrevor. Tillåta sanden att torka. Om det behövs, tillsätt mer sand och upprepa sprutning processen.

Steg 8 – Lägga Sand

Steg 9 – Besprutning området