hur man installerar faux sten sidospår

Teknologiska framsteg inom industrin har lett till skapandet av faux sten sidospår som verkar som om det var den faktiska real sten. Dessutom är installationen enkel nog så att du inte behöver bekostnad hyra en professionell entreprenör. Spara lite pengar. Gör-det-själv och spara pengar genom att göra ett hem uppgradering som också kommer att öka din egendom värde. Du kanske vill ta med en vän tillsammans för helgen projekt för att ge en extra uppsättning händer och ögon.

Steg 1 – Ta mätningar, ta noggranna mätningar och föra dessa till din lokala hem förbättring centrum att få den mängd material som behövs för att slutföra projektet, steg 2 – Förbered Wall;. Prep väggytan genom att strippa bort alla gamla sidospår på vägg hela vägen ner till det yttre skalet. Nu installera en ångspärr på väggen och se till att överlappa alla kanter med minst fyra inches. Använd asfalt papper som din ångspärr eftersom det hanterar väl och kan lätt häftas till manteln. Men om väggen du täcker är gjord av tegel, hoppa över nästa steg,. Steg 3 – “Chicken” Wire, Installera “hönsnät” (tråd ribba) över asfalten papper överlappar varje avsnitt av ribba med två inches. Använd galvaniserade skruvar för att fästa ribba in dubbar detekteras med en sökare. Utrymme skruven borrning på reglarna på sex-tums mellanrum. Delvis installera skruvarna. Tryck tråd ribba över skruvarna och sedan helt in skruven att fästa tråden. Använd ytterligare skruvar för att se till hönsnätet appliceras säkert, Steg 4 – Mix Murbruk,. Blanda upp ett parti eller murbruk. Använd en spackel för att tillämpa murbruk på väggen sprida ett tunt lager utöva tillräckligt tryck så att den fastnar på väggen. Gör en repad liknande yta med hjälp av murslev skårorna. Den repas ytan gör det möjligt för nästa lager att fästa ordentligt efter att du tillåter det första åtminstone 24 timmar för att torka, Steg 5 – Tillämpa Faux Rocks,. Applicera faux stenpaneler på väggen ansöker om en tum av murbruk på baksidan. Arbete från mitten av väggen ut endera sidan avsmalnande den mängd som används tills slå i väggkanterna. Tryck på panelerna ordentligt i mortel, typ av användning av en cirkulär tryck rörelse för att se till att murbruket fäster ordentligt. Omedelbart rensa bort alla murbruk som finner sin väg till inför de faux stenpaneler. Tillåta 24 timmar att torka,. Saker att komma ihåg, vilket kan vara en rörig projekt kräver omfattande rengöring om du inte är försiktig tillämpning av murbruk. Se alltid till att dina händer är rena vid hantering av faux stenpaneler för att minimera saneringsinsatser. Om murbruk spill, rengör den omedelbart med varmt vatten och ett milt rengöringsmedel,. Alternativa fulla paneler med halvpaneler för att ge en sömlös utseende när installationen är klar,. Inte tillsätta vatten för att tunna ut din murbruk mix om det börjar härdning eftersom denna kommer att försvaga mixen.