hur man installerar en egen naturgas varmvattenberedare

Med hjälp av en naturgas varmvattenberedare är ett enkelt och ekonomiskt sätt att värma vatten för hushållsanvändning. Traditionella varmvattenberedare få slitna och presentera många underhåll frågor. Vidare är det svårt att reparera dem och de ofta dränera hem elförsörjning. Den initiala, installationskostnaden för naturgas varmvattenberedare är lite högt men kostnaderna återvinns på lång sikt. Besparingarna sker genom försumbar underhållsrelaterade utgifter och energisparprestanda. Vidare gasbaserade varmvattenberedare är säkra för hushållsbruk. De inte presentera säkerhetsfrågor som hör samman med varmvattenberedare. Den trycksatta gasen är anskaffas på ett kontrollerat sätt, och det finns ingen risk för gasläckage. Andra frågor som pann skurar negeras sedan gasbaserad uppvärmning av vatten inte använder en liknande värmemekanism. Du kan enkelt installera en naturgas varmvattenberedare med hjälp av några grundläggande, hushåll verktyg och följa instruktionerna som anges nedan.

Välj den nya apparaten beroende på dina krav för varmvatten. Det är bättre att närma dina krav genom att anta 50 liter varmvatten för fyra vuxna. Många av dessa apparater kommer med garantitider. Fråga alltid om ersättningspolicy i de fall det finns ett problem på grund av någon inneboende, fabrikationsfel.

Steg 1-Sourcing Varmvattenberedare

Det är viktigt att säkerställa en fungerande befintliga, varma och kalla vatten matarledningar. Generellt finns det två linjer, som matar vatten i en vattentank. Man levererar kallt vatten i tanken och i andra källor varmvatten. Skruva loss och inspektera båda raderna. Koppla vattentillförseln genom att vrida ratten medsols. Töm allt vatten genom ett rör. Avlägsna eventuella avlagringar eller vatten skalning skräp som ofta återfinns bland äldre matarledningar.

Steg 2-Inspektion av VVS

Placera nya varmvattenberedare på ett sådant sätt att ventilations rökkanal kan nå tanken. Ventilationsröret måste anslutas till skorstenen (inloppsventil) av värmaren. Detta rör måste monteras ovanpå värmaren. Ta rörtång och ansluta de färgkodade kopplingar. Anslut inloppet levererar kallt vatten med blå kodade kopplingar och röda kodade kopplingar med inloppet transporterar varmvatten. Skruva gasledningen i inmatningsventilen. Vid enheten levereras med en inbyggd termostat, justera temperaturen enligt dina önskemål. Termostaten ska vara manövrerbart med minimal ansträngning.

Steg 3-Installera New Gas Varmvattenberedare

Öppna de två ventilerna levererar kallt / varmt vatten och kontrollera eventuella läckage. Kontrollera gas och rökkanalen rörledningar för eventuella gasläckor genom att tillämpa någon tvållösning. Gör samma sak med alla röret och ventil fackföreningar och andra gasturbin lederna. Förekomst av bubblor i lösningen representerar gasläckage. Vanligtvis finns det två rattar på varmvattenberedare kontroll som bidrar till att välja önskade inställningar. Turn-på gasventilen och ställ in den på den lägsta märkning. Vrid ratten för att lotsa och tända värmaren efter några några minuter. När piloten är tänd, stäng facket plattan. Vrid den främre ratten till mediet märkning. Medelaktivt funktion är bäst på att bedöma vattenvärmarens värmekapacitet (prestanda).

Steg 4-Kontroll för fel