hur man installerar ek fanér

När du ska installera ek fanér, vill du se till att du får ut det mesta information som du kan innan du installerar den. Detta gör det möjligt att spara pengar när du installerar väggen själv, och även du kommer att veta att det blir gjort av någon du litar på, eftersom du är en gör det. Ta reda på hur lätt det är att sätta en vägg upp, och även se till att det sätts upp på rätt sätt i dag.

När du vill starta processen, bör du se till att du har allt material och verktyg som behövs till hands innan du börjar så att du inte behöver hålla gå fram och tillbaka när du försöker att hålla faner upp. Du kommer att vilja blanda blandningen av murbruk och tunt ark blandning med vattnet. Detta gör det möjligt att göra den perfekta mixen, om det kommer ut för rinnande du lägga till lite sand i blandningen, och om det kommer ut för tjock då kan du placera en del vatten i blandningen för att ge det mer av en rinnande tjocklek.

Steg 1: Början

När du börjar, vill du se till att du placerar ett tunt lock över muren. Du vill inte göra det för tunt eller slät. Om du tycker att blandningen gick på väggen för slät bör du använda en rake för att gå över den för att ge det mer struktur. Detta kan vara enkel, och ger dig även möjlighet att fästa faner på din vägg val. När väggen är täckt med blandningen, då kan du gå över väggen med en sprayflaska med vatten för att hålla den fuktig. Du sedan kommer att vilja börja placera faner på.

Steg 2: Starta Process

Börja från ena sidan går mot den andra. Du bör placera en del av murbruk mix på baksidan av ekfanér och placera den ordentligt på det område du väljer att börja med. Du kan vicka faner lätt att se till att det låses på plats. Då kan du fortsätta att gå ner muren placera faner på samma sätt. Se till att blandningen inte släpps ut på faner för mycket, du bara vill ha en lätt skiktning på ryggen på fasaden. Detta kan vara ett enkelt jobb, och allt du behöver göra är att se till att faner placeras på stadigt och rakt. Vad kan vara bättre än att få jobbet gjort själv och inte behöva betala någon annan att göra det åt dig? När du är klar alla dessa steg då du har möjlighet att låta det torka, och njuta av väggen när den är klar. Var noga med att avlägsna överskottet mix från i mellan faner.

Steg 3: Färdigställande