hur man installerar dubbel bokföring dörrar

Dubbel bokföring dörrar är ofta det första intrycket en gäst eller besökare har i ditt hem. De kan förmedla ett intryck av en specifik yttre utsmyckning stil eller de kan förmedla en viss bild av husägare som önskas.

Mät för dörröppning – Använd ett måttband och ta reda på bredden och höjden på var du vill installera dörrarna. Om du planerar att installera sidoljus eller en akterspegel ovanför dörren, även mäta dessa ytterligare element.

steg som är involverade

Order dörrar – Du kan beställa dörrar från nästan alla stora hem förbättring återförsäljare eller från återförsäljare som är specialiserade på dörrar och fönster. Du kan också överväga att beställa gratis sidoljus och en akterspegel att gå över dörren för en komplett och färdig dörr in, Frame dörröppning – Dörrkarmen omsluter hela dörröppningen, tätning inre väggen, vilket ger ytterligare stöd för. öppning och skapar en dörrtröskel. För att rama in dörren, du kommer att behöva ha brädor kapas till höjden på dörrsidorna, skapa en rubrik för dörren genom att fördubbla två bitar av virke att spänna över utrymmet ovanför dörren och fästa en bit av virke till botten av dörröppningen,. Hang Door – Du kan köpa i förväg hängda dörrar eller hänga dörren själv. En pre-hängd dörr kräver endast att du placerar dörren i dörröppningen och spika den på plats efter att se till att det är lod och fyrkantig. Men om du väljer att hänga dörren själv, måste du installera dörrkarmen, se till att dörren är lod och offentlig innan fästa gångjärn till både ramen och dörrarna och slutligen hänger dörren på plats.