hur man installerar cellulär nyanser

Installera ett fönster behandling som cellulär nyanser kan verka skrämmande i början, men med bara några praktiska verktyg du kommer snart att ha en attraktiv ny uppsättning nyanser som kan ändra ljus och atmosfär i ditt rum på några sekunder.

Till att börja markera din konsol position på dina fönster. Mät cirka 2 inches från sidan jamb och markera den uppmätta positionen. Markera dina skruvhål positioner för dina fästen. Håll metall fäste i den uppmätta positionen och markera skruvhålet läge.

Steg 1 – Få dina verktyg tillsammans

Nu är du redo att borra dina hål. Borra noga på din bulthåls positioner för att fästa dina fästen. När dina fästen bifogas, dubbelkolla för en nivå läge och justera vid behov. Du kan dubbelkolla för nivå och stabilitet med en trä shims. När helt säker kan du nu klippa din skugga i fästena.

Steg 2 – Installera Cellular Shades

När skuggan är säker, dubbelkolla det för att underlätta drift och funktionalitet och njuta av din nya cellulära nyanser.

Steg 3 – Funktions