hur man installerar bjälklaget ventilera insektsnät

En bjälklaget utlopp är en idealisk lösning för vinden ventilation. I huvudsak är det en ventil som består av en skärm som håller insekter ut och tillåter luft att återvinna. Ventilerna är tillverkade av en aluminiumplåt som har lameller stansade i sin yta som tillåter luft att komma in. En typisk bjälklaget vent är fyra till åtta inches bred, men de kan också vara mycket lång, sträcker sig från 14 till 22 inches, och kan passa mellan 16 till 24 inches på en bjälke.

Soffit ventiler installeras genom att skära rektangulära hål i ansiktet av bjälklaget och sedan täcka hålet med en ventilations skärm genom att skruva på den. Vissa människor föredrar att ha kontinuerliga soffit ventiler i sina hem, och byggandet av sådana kontinuerliga ventiler liknar den enskilda sådana. Kontinuerliga ventiler är vanligtvis 4 x 96 inches, och ventilen är installerad genom att skära ut en mycket lång slits och sedan skruva en skärm över spåret. Här är hur du kan installera en mjuk ventilations insektsnät.

Steg 1 – välja rätt typ av Vent Screen

Det finns runda och rektangulära bjälklaget vent insektsnät och pluggar. Du bör först bestämma vilken typ av pluggar du vill använda. Även om båda dessa ventilations skärmar fungerar på samma sätt, är den största skillnaden i utseende av de två och på det sätt som du kommer att behöva skära ut ventilerna och hål för dem. När du har bestämt vilken skärm att använda, köpa den och gå vidare till steg 2.

Steg två – Mät Soffit

Beroende på var du vill installera bjälklaget ventilations skärmen, kan du behöva en trappstege eller en stege. Vanligtvis är en ventilations skärm monterad mellan varje bjälke, men alltid använda sunt förnuft. När du har bestämt var du vill placera skärmarna, mäta soffits och få ventilationspluggar den exakta storleken. Vara säker på att du köper pluggar som har insektsnät på dem.

Steg 3 – Borra hål

Innan du börjar med borrningen, sätta på din skyddsglasögon. Du kan behöva skära en rund eller ett rektangulärt hål beroende på vilken typ av soffit ventilations skärmar du har beslutat att använda. Dessutom kommer hålen göras i enlighet med mätning av bjälklaget. För ett rektangulärt hål, måste du borra för varje hörn av den rektangulära bjälklaget. Detta är den lättare av de två. Efter borrning av hål, sätt in sticksåg och skära ut hela hålet.

Steg 5 – Installera de Plugs

Enligt tillverkarens anvisningar, installera bjälklaget pluggar. Dessa måste ha gummerade kanter så att de kan poppade enkelt på plats. För var och en av pluggarna, måste du upprepa installationen. Om bjälklaget inte redan har louvered ventiler, kan du installera dem att avsluta ventilationen. Dessa kommer att hålla luft som strömmar in, medan bjälklaget ventiler hålla insekter.