hur man installerar båt lounge säten

Båt Lounge Säten gör levande i båten mer trevlig och avkopplande. Din båt är ofullständig utan din egen båt lounge säten. Om du inte känner för att ha tillbringat dagen i båten med din fiskespö, då kan du koppla av i din båt sätet för att få en bra solbränna och njuta av en bok. Dessutom, för att göra ditt båtliv roligare och äventyrlig du bör installera båt lounge säten själv! Oroa dig inte, är uppgiften inte så krävande och svårt som det låter. Det är ganska enkelt och du skulle spara en hel del pengar genom att göra denna uppgift på egen hand. I några få enkla steg, kommer du att göra vardagsrummet på din båt perfekt för slappa i solen och avundsjuka på andra båtägare.

Detta är det enklaste steget mot installationen av lounge stolar. I detta steg, skulle båten sätet vara ansluten till din båt piedestal. Kontrollera först om båten har redan en båt piedestal. Om det gör så kan du gå vidare till steg 2. Om båten kom utan en båt piedestal då du kan enkelt köpa en från närmaste marinan. När du har förvärvat piedestal nästa steg är att placera sockeln där du vill ha din båt säte installerad. Går vidare, med hjälp av kraftiga skruvar, borra piedestalen till den platsen.

Steg 1 – Installera sockel för The Lounge Seat

I detta steg du skulle kräva båt säte spaken. Du kan köpa dessa spakar från din lokala marina eller, om du vill spara mer pengar sedan bort en från varje kastas båt sits. Båt säten kan köpas helt nya eller gamla platser kan hittas från någon loppmarknad. För att återgå till steget använder spaken för att justera höjden på dig lounge stolar på önskad höjd. Om båten sätet har några extra delar det ska vara fri från dem, det vill säga ta bort benen, etc. med hjälp av en bågfil.

Steg 2 – Lounge Seat Creation

När du har avskurna benen från båten plats nu du måste gå båt säte spaken till basen av båten sätet. Du måste se till att den del där båten spaken går båten sätet är inte densamma som där båten spaken och båten piedestal bifogas. I detta steg, har du två alternativ för hur båten sätet och båt spak fixeras tillsammans. Om du är bra på svetsning och vill ha mer av ett äventyr när du installerar din båt lounge säten, skulle en möjlig lösning vara att svetsa dessa två objekt tillsammans. Svetsning kommer att göra de två delarna i ett och ditt jobb kommer att bli kraftigare och starkare. Annars, om du är rädd för svetsning och vill inte ta risken då kan du enkelt skruva ihop sätesspaken båt och botten av din lounge stol. Det senare alternativet skulle inte ge mer varaktiga resultat, men är enklare och lättare än det första alternativet.

Steg 3 – Ansluta The Boat Lounge Seat och Boat Lever

När du är klar med att installera fåtölj, kan du använda om båten piedestal och spaken att rotera den och lyfta upp eller sänka dess höjd. Dessutom, om du inte är nöjd med allt det hårda arbete du har lagt in, kan du enkelt ta bort stolen från båten genom att skruva piedestalen. På en varnande anmärkning, bör stolen testas innan båten tas i vattnet efter installationen.

Steg 4 – Inställning The Lounge Chair dina önskemål

Det är allt som finns att installera båt lounge säten. Nu kan du luta dig tillbaka och koppla av i din båt lounge stolar med ett fiskespö eller bara dos av under den skinande solen.