hur man håller kompost från spridning

Kant är det bästa sättet att hålla din kompost från spridning. Införliva en av flera kant tekniker i dig landskapsplanering att innehålla din kompost och förbättra resultatet för dina växter, träd eller buskar.

rhizom Barrier

Installera en rhizom barriär kommer att innehålla din kompost och din springa iväg bambu. Denna teknik kräver ett dike cirka tre fot djup. Lämna 6 inches av rhizom barriär ovanför marken för att innehålla din kompost.

plast Kant

Plast bård är billig och enkel att installera. Nackdelen är att kant endast kommer att innehålla några inches av kompost.

Wood Landskap Timbers

Trä liggande timmer är ett ganska billigt alternativ. De är idealiska om du har långa raksträckor av kompost för att innehålla.

Förregling betongblock

Interlocking betongblock kan vara en intensiv för små eller grunda projekt men de är perfekt för stora eller mycket djupa kompost sängar.

landskap Rock

Landskaps stenar är ett naturligt sätt att innehålla kompost. Välja lokala stenar kommer att minska kostnader och arbete.

Prefabricerade betongelement bård

Prefabricerade betongelement kant kan bli dyrt men ser mycket vacker längs böjda sängar av kompost. Detta kant kommer också att spara tid på ogräsrensning din kompost och kant ditt gräs.