hur man håller fukten ur din verktygslåda

Att sätta dina verktyg bort efter varje användning i en verktygslåda kan inte vara tillräckligt för att hålla dem från rost. Om dina verktyg rostar insidan av din verktygslåda, följa dessa riktlinjer för att avlägsna och hålla fukt ur din verktygslåda.

Först inspektera din verktygslåda för att avgöra om du vill investera i en bättre. Kontrollera om packningen ser sliten eller om den har även en. Betala lite extra för en verktygslåda som tätningar väl kan vara en produktiv investering. Om verktygslådan är i bra form, men packningen är inte mäta och beställa en ny.

Föreslagna Material och tips

Om inte din verktygslåda är monterad i botten av din lastbil, förvara det på en sval och torr plats. Att hålla någonstans temperaturen stiger dramatiskt och faller kan kondens uppstå. Om lagring i ett garage eller en byggnad, lagra på en högre hylla att försöka hålla dem över daggpunktstemperatur.

Steg 1 – Kontrollera din verktygslåda

Välj något att placera i din verktygslåda som en sista försvarslinje. Ibland är det svårt att hålla fukt, så placera en fukt fighter i din verktygslåda för att skydda dig verktyg från fukt.

Steg 2 – Förvara din verktygslåda försiktigt

Steg 3 – Välj ett material för att avlägsna fukt