hur man installerar vinyl kakelfix

Det finns hundratals mönster och färger att välja mellan när du installerar vinyl kakelfix. Nedan finns instruktioner för hur man installerar självhäftande klibbiga plattor. Om du använder torra självhäftande plattor, kommer riktningarna vara annorlunda.

När du byter ut golvet i ett rum, väggarna vanligtvis redan dekoreras, så att du har ett färgschema att gå efter. Var noga med att rengöra gamla golv och ta bort eventuella ojämna platser. Det största misstaget folk gör är inte korrekt rengöring av golvet innan du installerar nya golv.

Steg 1 – Allmänt Förberedelse

Det finns många olika typer av plattor och självhäftande plattor kräver mer golv förberedelser än plåtplattor. Självhäftande plattor måste placeras på en ren plan yta. Var noga med att starta i mitten av golvet för en jämnare yta. Observera att i jämförelse med plåt vinyl, plattor som är självhäftande kräver mycket mer golv förberedelse innan du installerar. De behöver ett plant golv och behöver vara förskjutna så att de inte har en rak söm över golvet.

Steg 2 – Extra Försiktighetsåtgärder Före installation

Mät från vägg till vägg, vilket skapar en mittpunkt. Mittpunkter kan hittas med hjälp av krita linjer eller köra sträng från en regel till en annan. Denna mittpunkt blir där du börjar att lägga ditt kakel.

Steg 3 – Mät mittpunkterna

Börja vid mittpunkten när du börjar lägga plattor. Som du arbeta dig till kanterna, kom ihåg att sprida kakel. När du kommer till väggarna, måste du använda en mattkniv för att skära dem till rätt storlek. Det är lättare att skära brickan om du värmer den med en fön. Plattor är lätt att skära med en skalpell eller en sax och klippa ännu enklare om du först värma upp kakel med en fön.

Steg 4 – Börja Lay Tile

När du har att göra med väggar som har rundade former, måste du ta en penna och papper och skapa en mall för att skära av. Detta är enklare än att sätta kakel upp mot väggen.

Steg 5 – Dimensionering Tile

När du har lagt golv, gå runt i rummet som ersätter någon vägg trimning eller dörr trimning. Om du var tvungen att använda underlag och det gör kanterna längre att golvet, använd trim för att minska kanterna.

Steg 6 – När du lägga kakel

Dricks

Om du använder ett mönster kakel, ta processen lite långsammare och gå en bricka i taget. Säkra varje platta som du placerar den att se till att det inte glider. Om du startar ett rum från början, måste du vara medveten om väggkonstruktion innan plocka golvet. Om du är osäker, sedan gå med en neutral färg.