hur man installerar tråd rådjur stängsel

Rådjur stängsel är det enklaste och mest djurvänliga sättet att hålla rådjur borta från din köksträdgård. Följ dessa steg för att installera tråd rådjur stängsel.

Använd redan etablerade träd som ett sätt att dölja kabeln rådjur stängsel. Trådstängsel, men nödvändigt för att skydda din trädgård, kan vara lite av ett ont öga. Om du strategiskt placera staket runt redan etablerade träd, kan du använda naturen för att dölja en del av tråden. Träd, om de är tillräckligt stor, kan fungera som en annan hjort avskräckande. Deer hoppa ibland och kan skala även ett högt staket. Träd gör hoppet verkar mer skrämmande. Höga träd kan också användas i stället för inlägg om du inte har något emot en aning skadades trädet för att fästa stängslet till det.

Steg 1 – Bestäm var du vill placera Fence

Mät det område där du vill att stängslet. Ta den här informationen till närmaste hem järnaffären för att räkna ut exakt hur många inlägg, hur många fötter åtta fot fäktning, hur många fötter stängseltråd och annat material du behöver. Spendera lite extra pengar på kvalitet trådstängsel. Välj något som är UV-bevis, korrosionssäker och robust. Staketet kommer att se bättre och håller längre, vilket gör extra pengar som spenderas en klok investering.

Steg 2 – Gräv inlägg

Använd en stolpe grävare, antingen manuellt eller automatiskt, för att gräva ett hål för varje inlägg. Tjänster bör gå sex fot isär och fyra fötterna i marken så att de stiger åtta fot över marken. Du kan använda trä eller metall inlägg. Trästolpar kan smälta bättre in i en woodsy bakgrund, men metallstolpar kommer aldrig skadas av termiter eller snickare myror, både vanliga i naturen. Beslutet är ditt utifrån dina behov. Packa marken runt varje stolpe tätt. Detta bör vara tillräckligt för att hålla tråden ordentligt.

Steg 3 – Klart Minsta liggande Brush

Rensa bort alla buskar, gräs eller någon annan fysisk skräp från där stängslet kommer att vara direkt sätta. Du behöver bara rensa tillräckligt marken för att göra det möjligt för staket för att ligga platt och inte förvrängas av låglänta borste. Lämna något annat skräp för att hålla det naturligt utseende. Gräva ett smalt halv tum till en tum djupt dike där botten av stängslet kommer att sitta så att den sitter direkt på marken.

Steg 4 – Installera staket

Linda en valsänden av rådjur staket runt en av stolparna. Fäst staketet till posten med hjälp av tråd eller tunga plast buntband. Fortsätt rulla staketet och linda varje avsnitt runt polerna och träd runt omkretsen av köksträdgården som skall skyddas. När du sätter stängslet till stolparna, knyta tråden eller plasten i tre till fyra tum sektioner.

Steg 5 – please Down the Bottom

När allt stängslet är installerad, se till att det inte innehåller vändningar, luckor eller spännen. Åtgärda eventuella genom att justera banden.

Steg 5 – Skapa Vita Varnings Strips

Med hammare, tack ner hakade jordspett var fem fot att hjälpa till med någon hängande eller rörelse över tiden.

Skär tunga vita soppåsar i två tum remsor. Bind till stängslet på fyra fötter från botten och tio fot isär. Detta kommer att varna rådjur och minska risken för någon kör in i staketet och skadar sig.