hur man installerar tegel faner sidospår

Det finns några som skulle säga att endast en person som har murade färdigheter även bör tänka på att installera tegel faner sidospår. Skulle du inte vara mycket bra på att göra det själv-projekt, skulle det finnas en viss oro om huruvida man ska försöka denna typ av arbete. Om du är en vanlig gör-det-självare, så ska du inte ha alltför stora svårigheter att genomföra denna typ av projekt genom att följa tipsen nedan.

Se till att du har minst en person att hjälpa dig med det här projektet, det är för stort för ett projekt för att hantera på egen hand. Kontrollera att du har allt material och verktyg som du behöver innan du börjar projektet.

Steg 1 – Framställning

Börja ta bort sidospår som redan kan finnas på ditt hem. Du kan börja med kofot för att se exakt hur sidospår är installerad. Om det görs med skruvar, kan det vara säkrare att ta bort de individuella skruvar med en elektrisk skruvdragare. Detta kommer att bidra till att minska eventuella skador som kan orsakas av att ta bort med en kofot. Om sidospår installeras på ett annat sätt, kommer du behöva tillgripa använda kofot bort.

Steg 2 – Ta bort befintlig Siding

Efter sidospår tas bort, kommer du att märka ett skyddande hölje som var under sidospår. Detta är skydd för huset mot vatten. Därför är det mycket viktigt att du kontrollerar allt detta skyddande material för eventuella skador som du kan ha orsakat genom att ta bort is. Om du hittar någon skada, måste du antingen reparera eller ersätta den innan du kan installera tegel faner.

Steg 3 – Kontrollera Cover

Ta konstruktionsbindemedlet som du köpt och börja tillämpa den på en bit av sidospår i taget. Eftersom du bara kan använda en bit i taget, är det viktigt att du bara lägga limmet när du är redo att sätta sidospår på väggen. Det bästa man kan göra är att arbeta nerifrån och upp vid tillämpningen sidospår till huset. Placera försiktigt sidospår på, vilket gör att den är jämn. Det är viktigt att det är ännu eftersom alla skivorna sammankoppla med varandra.

Steg 4 – Sätt upp sidospår

Använd galvaniserade skruvar och skruva in runt tegel plåt eller panel.

Steg 5 – Använd Skruvar

När du gör hörn, måste du ta 2 ark och såg dem på 45 graders vinkel för varje hörn av huset så att det kommer de att låsa bättre och lämna ett snyggt utseende i hörnen av huset. Pricken skulle vara att kontrollera synliga skruvhål och eventuella luckor runt fönster. Ta caulk och fylla i dessa hål och luckor som matchar färgen av tegelstenarna.

Steg 6 – Avsluta sidospår