hur man installerar svängarm gardinstänger

Svängarm gardinstänger ger ett bekvämt sätt att installera gardiner i små utrymmen. Detta beror på att svängarmen gardinstång kan monteras till antingen väggen eller taket.

Hitta det bästa stället att montera din stav. Detta bör vara en ganska intuitiv process. Du kommer att vilja montera stången nära nog till fönstret för att täcka det. Mark utanför platser där du kommer att sätta dina skruvar med pennan genom att hålla fästet upp mot väggen och färg i hålen. Borra hål på de markerade platser, med hjälp av en nivå för att vara säker på att du har gjort en rak linje. Håll fästet, borra bottenskruven i första och sedan den övre.

Steg 1 – Montering av Rod

Var säker på att din svängarm har en obehindrad bana. Om så inte är fallet, måste du börja om från början, så det är bäst att vara säker på detta innan du skruvar din fäste på väggen. Gardinerna själva kommer helt enkelt glida på monteringskonsolen, och sedan har du installerat din svängarm gardinstång.

Steg 2 – Med tanke på rymd