hur man installerar skåp reglaget dörr lager

En skåpdörren är en av de viktigaste delarna av ett kök ombyggnadsarbete. Du kan plocka ut allt annat, men det ser inte bra om skåpdörrar inte stämmer överens. Du kan helt enkelt inte kan göra utan att spendera en hel del tid åt att forska för bästa skåpdörrar du kan få. En av de delar av en skåpsdörr som du inte ser är gångjärnen.

Skåp reglaget dörr lager är en del av dörren gångjärn som tillåter dörren att komma ut i stället för swing runt. De är bra för stora skåp som är djupt och kommer att bära en hel del vikt i dem. De lager på reglaget för att inte fastna och kommer att glida lätt när de används. Installera dem är ett enkelt projekt som kräver lite tid och några grundläggande verktyg.

Steg ett – Ta skåpdörren

För att sätta på nya glidskåpdörren lager, måste du ta bort skåpdörren från skåpet ansiktet. Ta bort gångjärnen som finns på det och göra några reparationer eventuella skador som kan vara på dörren.

Steg två – fyll i Skruvhål

Om det kommer att vara skruvhålen på dörren som inte kommer att döljas av den nya reglaget, ska du fylla i dem med spackel. Använd din skrapa och fylla i hålen. När spacklet är torrt då sand den spola med dörren.

Steg tre – Line Up Slider

Du kommer att behöva minst två reglage för din skåpdörren. De kommer att gå på deras sida som en låda. Rada upp reglagen där de kommer att gå på insidan av skåpet. De kommer att fästa med en liten konsol på framsidan och baksidan av skåpet. Markera hålen för fästena och kontrollera att den är nivå.

Steg fyra – fast Fästen

Ställ fästena över de märken du gjort och skruva in i skåpsidor för att säkra fästena. Du kommer att behöva göra detta på båda sidor.

Steg fem – Fäst Slider

När fästena har installerats för att skåpet, måste du bifoga själva reglaget till skåpsdörren själv. Skruva reglaget på var den ställer upp med konsolerna.

Steg sex – skjutdörr i

Steg Sju – måla skåpdörren

Skjut dörren till skåpet ansiktet och rada upp reglaget med konsolerna. De bör glida rätt in i varandra. När de är fullt engagerade, kommer de klickar ihop och inte faller isär om pryed med en skruvmejsel. Flytta skåpdörren och tillbaka för att se till att det kommer att röra sig fritt och inte kommer att binda upp.

Nu när reglaget är installerad måste du måla skåpsdörren att åtgärda eventuella reparationer som gjorts när du tog bort luckan. Måla enligt färgerna i nuvarande kök inredning.