hur man installerar plåttak över ett burspråk

-Installing Plåttak över ett burspråk är inte för amatör gör-det-självare, men någon med en god praktisk kännedom om takläggning projekt kan göra det utan hjälp av en entreprenör. En av de mest kritiska delarna för att installera plåttaket är att ha rätt material och en förståelse för hur de skiljer sig från mer vanliga typer av tak, såsom komposit singel eller kakel. Göra en del forskning innan projektet så att du får en god förståelse av dessa grundläggande skillnader, och det kommer att göra installationen mycket klokare. Mät noggrant tak område i fönstret och skissa diagram av dina mått och specifikationer. Ta bilder av det område som ska tak från olika vinklar. Ta sedan all denna information med dig när du går till en takläggning leverans butik för att köpa material. Detta kommer att hjälpa säljarna att se till att du får alla de komponenter som behövs för jobbet.

Om de är närvarande, kommer du vill ta bort alla befintliga takmaterial och ta ner till plywood. Ta bort alla gamla spikar, och ersätta alla trä som alltför bärs, skadad i processen avlägsnas eller ruttna.

Steg 1 – Ta bort Old Roofing

Starta vid en sida och utrullning underlagshorisontellt, med början närmast kanten. spika ner en sida, rulla ut, skär den och spika ner den andra. Lägg några extra spikar för att hålla det ordentligt. Kavla ut boet nivå, att hålla en sex tum lagring med varje rad av underlag.

Steg 2 – Lägg underlaget

Blinkande eller startkant, installeras runt takfoten, med skruvarna som identifierats av tak leverantör. Följ tillverkarens anvisningar, men den allmänna tumregel är att lämna om en Ã,¼ tum av takfot hängande från kanten av takfoten till början av blinkande. Skruva fast den i en fot intervaller placera skruvarna i mitten av blinkande. Upprepa samma process med gaveln blinkande.

Steg 3 – Installera Blinkande

Vid installation av metallplåt, kommer du att arbeta från ena sidan till den andra. Använda handen seamer för att skapa ett veck på ca 1 tum på kanten av arket av metall. Detta kommer att glida under den blinkande, hålla sidan ner, sedan kommer att säkras med flera av de särskilda skruvar som identifierats av leverantören. När du är igång, fortsätter enligt tillverkarens anvisningar.

Steg 4 – Installera metallplåt i

Tillsätt utsedda blinkande eventuella gavlar som kan förekomma (sannolikt inte i händelse av ett burspråk), och slå ner dem.

Steg 5 – Lägg Gable Blinkande

Detta kommer också att vara stil och tillverkarspecifika, och undervisning bör förses med förnödenheter.

Steg 6 – Installera Ridge Blinkande