hur man installerar kök väggskåp del 3

Installera kök väggskåp skapar utrymme i köket. Dessa skåp slutföra också utseendet på varje kök. I detta avseende är det viktigt att gå igenom alla finputsning under installationen av köket väggskåp,. Ytbehandlingsarbeten för kök väggskåp hänför sig allmänt till att sätta i lister och göra minimala reparationer på inventarier och dörrar.

Du kan nu börja installera lister på dina köksväggskåp. Före installation av lister på dina väggskåp, är det viktigt att du mäter längden liksom höjden på skåpen. När du har mätt skåp, mäta och markera lister. Tillhandahålla en ¼-tums ersättning.

Steg 1 – Installera Trim Molding

Skär den markerade området på dörrlisten och placera några konstruktiva lim på baksidan av gjutningen. Placera dörrlisten på kanterna av skåpen att se till att den är rätt placerad. Efter att ha placerat de trim, hammare några små eller avslutande spikar för att säkra lister.

Steg 2 – Att sätta tillbaka skåpdörrarna

Efter att sätta i alla lister, kan du nu lägga tillbaka skåpdörrarna. Men innan du kan skruva in dörrarna du behöver för att sätta i vissa gångjärn, ifall gångjärnen ännu inte installerats.

Steg 3 – Finishing (målning)

Placera gångjärnen på de områden som markerats specifikt för gångjärn. Du kan enkelt hitta detta eftersom områdena är ofta märkta med små hål. När du har hittat området, placera gångjärnen att se till att den är rätt placerad. Skruv en sida av gångjärnet på ramen av skåpet. Efter att skruva på alla gångjärn, kan du nu skruva den andra sidan av gångjärnet på skåpdörrarna.

Steg 4 – Finishing (Färgning)

I fall gångjärnen är redan på plats och du behöver bara göra några smärre justeringar, måste du antingen sänka gångjärnen ner genom mejsla en del av området. Om dörren inte stänga ordentligt, kan du behöva shimsa gångjärnen upp för att rikta in dörrarna.

När du är klar, fylla i alla hål med hjälp av kitt pasta. Tillåt minst 4 timmar för kitt pastan torka. När det är torrt, sand områden med kitt klistra tills slät. Täcka alla handtag och fixturer med målartejp. Bär din skyddsutrustning. Nu kan du måla väggskåp.

Om du föredrar att färga dina väggskåp, måste du först sand skåpen. Efter slipning, se till att du noggrant ta bort alla dammpartiklar eller smuts som erhållits från slipning. Bär din säkerhet redskap innan färgning.

Applicera bets längs träets ådring. Låt det torka i minst 30 minuter sedan sand igen. Efter slipning, applicera ett andra skikt för hållbarhet. På den sista tillämpningen av fläcken, inte sand skåpen längre.