hur man installerar kök väggskåp del 1

Installera kök väggskåp är inte en svår uppgift. Med rätt instruktioner, tid och ansträngning du kommer att kunna sätta upp nya kök väggskåp på egen hand.

Mät väggen med måttband och kontrollera om det är nivå. När du har mätt väggarna, markera områden med hjälp av din penna där du vill placera ditt kök väggskåp. Tänk på layout och design av väggskåp när märkning och mätning av väggarna så att du har rätt riktlinjer när du börjar skruva skåpen på plats.

Steg 1 – Att mäta och märkning Wall

Använd den främre ramen av väggskåp när du mäter väggen och inte dimensionen av lådan. Detta beror på att det i allmänhet finns ett överhäng på den främre ramen jämfört med lådan.

Steg 2 – Märkning Level Lines

Mät avståndet från taket till den övre delen av din väggskåp för att säkerställa att det inte blir för hög eller för nära från bänkskåpen.

Steg 3 – Hitta Wall Studs

Det finns vissa kök som inte har ens golv eller väggar. För att bestämma vilka områden som är ojämn, använd en nivå och markera dessa områden. Kontrollera att se höjdpunkterna och låga punkter i köket och markera dessa också. Genom att göra detta, kommer du att kunna korrekt lod skåp och bestämma vilken del av köket är bäst att installera väggskåp.

Steg 4 – Installera Ledger Board

Du kan sedan börja lokalisera väggreglar. Om du redan har installerat ett bänkskåp, blir det lätt för dig att hitta reglarna.

Steg 5 – Hängande den första väggen Cabinet

Men om du har ännu inte installera bänkskåpen lokalisera dubbar i väggarna med hjälp av en regeldetektor. När du har bestämt placeringen av dubbar, markera den med en penna eller hammare en liten spik i varje område för att markera platsen. Endast lokalisera dubbar som väggskåp kommer att täcka.

Efter att lokalisera reglarna i väggen, nu måste du sätta i en huvudbok styrelse som kommer att bidra till att stödja de nya kök väggskåp tillfälligt.

Mäta höjden på väggskåp från golvet till det område där botten av skåpet kommer att bli. Rita en horisontell linje på detta område. Det är där du kommer att installera huvudboken styrelse.

När du har identifierat höjden på väggskåp från golvet, skruva i liggaren kortet. Se till att boken är i linje med dubbar du har markerat på väggen.

Att sätta i den första väggskåp är ett viktigt steg när du installerar kök väggskåp, eftersom det kommer att avgöra var de andra skåpen kommer att placeras. Om du har hörnskåp, börja med den första.

Att installera en hörnväggskåp, sätta en trä furring remsa på den nedre kanten av skåpets linjen. Markera hörnet av väggen till den första tappen och sedan mäta från bulten till insidan av det område där skåpet kommer att installeras. Lyft hörnskåpet och fäst den på väggen. Kontrollera att skåpet är nivån.