hur man installerar faux trä balkar på en katedral tak

Installationen av faux trä balkar förbättrar utseendet av en katedral tak. Trä balkar är lätta i vikt och är inte svårt att installera. De är i allmänhet tillverkade av ett av tre ämnen: polyuretan, trä laminat eller stainable trä. Installationsprocessen är något som alla kan göra genom att bara följa en uppsättning enkla instruktioner.

Med användning av måttband, göra de mätningar av taket. Gör en beställning för balkar i enlighet med de mått du har sett. Använd en stege för att göra markeringar på taket för att markera den exakta punkten att fastställa balkarna. Använd en vinkelsökare för att beräkna vinklarna vid varje taklutning. Ta en del av dessa mätningar.

Steg 1 – Ta Mätningar

Använd måttband för att mäta de inre dimensionerna hos den dekorativa trä. Använda din måttband igen, mäta ut två block av trä för varje 6 fot på åsen.

Steg två – Mät träklossar

Med hjälp av elektrisk skruvdragare, borra hål på träklossar. Detta kommer att förhindra en uppdelning av de nämnda blocken. Ta ett par långa skruvar och med användning av elektrisk skruvdragare, kör dem genom träblocket och genom blad rock och slutligen in i trätak strukturen i huset.

Steg 3 – Fäst träblocken

Välj en bit av blocket precis som den första och placera den ovanpå den du just har installerat. Förborra den med hål för att förhindra för tidig delning av träet. Använd skruvmejseln för att fästa det andra blocket på toppen av den första. Använd måttband för att mäta ut blockera utrymme var tre till sex fot till den motsatta väggen. Blocken kommer att placeras i de uppmätta ut utrymmena.

Steg 4 – Mät upp Block Space

Använd blå målartejp för att markera positionen för positionen för varje block. Sedan använder ett måttband för att mäta längden på åsen. Skär faux trä balk och att den passar in i åsen. Se till att blocken passar ordentligt i åsen.

Steg 5 – Mark position Blocks

Ta upp ett par långa skruvar. Använda elektrisk skruvdragare fästa faux träbjälkar till blocken. Den blå målartejp bör hjälpa till att identifiera den exakta platsen för att driva skruvarna igenom. Använd endast en skruv för varje stråle. Kör inte skruvarna hårt in i strålen. Den skruvhuvudet bör endast något sjunka in i strålen.

Steg 6 – Fäst Faux Beams till block

Steg 7 Använd Caulk eller Filler

Ta en liten mängd täta eller färgade fyllmedel och använd täta pistol för att fylla i skruvhuvudena drivs i balkarna. När den är helt installerad i utkanten av den dekorativa trä kommer tätt fäst i taket.