hur man installerar exteriör fönsterluckor del 2

Installera exteriör fönsterluckor kommer att lägga till ett element av stil och charm till ditt hem. Exteriör fönsterluckor ger en polerad element hemmets utsida, och om de är funktionella i stället för bara dekorativa, kan också erbjuda ytterligare skydd för fönster under hårt väder. Shutters ger också ett bra alternativ för att öppna fönster, men hålla ut lite ljus och element. Här hittar du mer information om hur man installerar yttre luckor, gör justeringar och installera omtag för luckorna.

Börja med att installera en sida av gångjärnet till slutaren. Placera slutaren på en plan yta, och lägga en sida av gångjärnet på den övre och nedre hörn av slutaren, där de kommer att behöva sättas fast. Se till att de genomgående fördelade. Markera placeringen av gångjärnen med en penna, och markera hålen där skruvarna måste bifogas. Ta bort gångjärnen och borra styrhål (vid behov) på era platser. Byt ut gångjärnen och justera med dina markeringar. Fäst gångjärnen med skruvarna i styrhålen.

Steg 1 – Installera Gångjärn

Placera slutaren bredvid fönstret där det kommer att hängas upp, och se till att toppen och botten av slutaren är även med toppen och botten av fönstret. Markera placeringen av gångjärnen på sidan av fönsterkarmen, där de kommer att bifogas. Det är bra att ha någon att hålla slutaren medan en annan märken och driver fäst hårdvara. Borra hål, om det behövs för endast det översta gångjärnet. Byt slutaren och rada upp gångjärnen med dina markeringar. Håll avtryckaren säkert i det läge som motsvarar märkningen och kontrollera att det är nivå och lod. Skruva in styrhålen i endast det översta gångjärnet. Kontrollera igen att se till att det är fortfarande nivå och göra justeringar till dina markeringar som behövs. När du är säker på placeringen av slutare, Borra hål och driva fästskruvar i det nedre gångjärnet. Om justeringar behöver göras, lossa skruvarna på gångjärnen på luckan och flytta slänt därefter. Placera en liten yttre täta på skruvarna innan du kör dem kommer att se till att de inte bara säkra, men vattentät också.

Steg 2 – Installera Shutters

Montera drag ryggar på slutaren på önskad plats. Installera en sida i taget, lägga hårdvara på avtryckaren där det kommer att bifogas. Borra ett testhål vid behov, sedan köra skruven för att säkra tie-back till slutaren. Stäng luckorna och säkra omtag tillsammans för att få den exakta placeringen av slips tillbaka på andra slutare, markera positionen. Släpp omtag från varandra och fästa den andra sidan tie-back i den nödvändiga positionen. Öppna jalusier hela vägen, och placera tie-ryggen mot väggen, där den andra sidan kommer att fästa. Markera platsen behövs Borra hål och montera vägg hårdvara. Upprepa för den andra sidan.

Steg 3 – Installera Tie Backs