hur man installerar ceder

Ceder är kommer att pågå i år och ge ditt hem en mer autentisk curbvädjan än vinyl. När du installerar ceder, men det finns några saker att tänka på,. Acklimatisera sig till ditt område

Om du inte köper ceder från en lokal återförsäljare, måste du låta den ceder acklimatisera sig till ditt område. Låt högar av cederträ bältros sitta utanför för ett par dagar, krymper eller avtal med temperatur- och fuktnivåer. Installera dem i förtid kan leda till krympning när de är på huset, vilket kan orsaka läckage och andra problem senare,. Installera Bottom Row

Placera en krita linje längs botten av hemmet strax över fundamentet. Se till att denna linje är perfekt nivå med stiftelsen. Om du spika till träreglar eller plywood mantlar, placera första ceder på botten. Använd 3 spikar ovanpå sidospår. De kommer att döljas från nästa rad som du överlappar dem,. Finish First Row

Fortsätta installera ceder längst ned i huset. Se till att bältros är tätt i linje med något mellanrum mellan dem,. Finish Övriga Side

Starta den andra rad ovanför den första att lämna en överlappning av 1 ½-inches. Fortsätta att lägga ceder bältros upp på sidan av väggen bibehålla en ½-tums överlappning av varje successiv rad. Fortsätt denna process för resten av huset.