hur man håller en orientalisk matta löpare glider

En orientalisk matta löpare kan sätta färg på en tråkig rum, så det är viktigt att det hålls på plats hela tiden. Glider matta löpare kan krossa upp saker i ditt ställe eller till och med orsaka fysiska skador. Med lite fantasi och rätt material, kan du förhindra din matta löpare från att glida, Steg 1 – Kolla in ytan under,. Innan du gör något för att göra din matta löpare slip-bevis, måste du först bestämma dess storlek och typ av yta, där den kommer att placeras. Storleken kommer att bestämma mängden av anti-halk material som ska tillämpas, medan typ ytan kommer att avgöra vilken typ av underlag som ska användas,. Steg 2 – Användning Limma på nedre hörn och kanter, Få limpistol och tillämpa lite lim på hörn och kanter av matta löpare. Varmt lim är perfekt för jobbet eftersom det blir tjockt och hårt när torkat helt, vilket ger tillräckligt med friktion för att hålla mattan på plats, Steg 3 – Fäst bitar av gummi Underneath,. Om lim misslyckas, kan du sticka eller sy på små bitar av gummi på hörn och kanter på undersidan av mattan. Gummi tillåter mer vidhäftande friktion mellan ytan och botten av mattan löpare förhindra mattan från att glida.