hur järn viskos

Att veta hur man järn viskos shirts kommer att bidra till att spara pengar på kemtvätten. Det finns ingen anledning till varför du inte ska kunna stryka din egen skjorta hemma. Du behöver bara följa några snabba och enkla steg för att få de bästa resultaten.

För bästa resultat, måste du börja med en ren skjorta. Placera inte skjortan i torktumlaren som materialet inte svarar bra på höga temperaturer. Istället överför skjortan omedelbart till strykbräda, kommer fuktighet att bidra till att stryka bort några rynkor.

Steg 1 – Tvätta din skjorta

Koppla in järn och ställ temperaturmätaren till rayon. Om järn inte har en rayon inställning, kan det läsas som silke, eller låg. Stäng av ånga funktion som du kommer att använda vattnet i skjortan för ånga.

Steg 2 – Värm Iron

Viskos inte svarar bra på direkt värme. Placera ett bomullstyg över skjorta innan strykning för att undvika blanka material och järn fläckar på skjortan. Lyft järnet att kontrollera status för rynkor. När skjortan har helt retts, hänga för att avsluta torkningen.

Steg 3 – Järn och Hang