hur man installerar tredubbla rutan byta fönster

Du kan spara ytterligare 10 till 20 procent på din uppvärmning och kylning räkningar genom att installera tredubbla rutan byta fönster. De har en högre UV-skydd inbyggt i de flesta av de nyare enheter och även ge en trippel rutan nivå av värme och sval luft förskjutning från insidan och utsidan av ditt hem. Traditionella fönster faktiskt har beräknats att förlora 90 till 95 procent av varm och kall luft genom sylt fönster själva. Detta kan också ha en effekt på ljudisolering ditt hem eller kontor samt genom att minska buller som det kommer genom fönstret från utsidan.

När du byta ut gamla fönster med nya tredubbla fönstret byta fönster, du kommer att vilja göra en del kontroll av gummilister i toppen och botten av tröskeln. Om du ser att detta stripp bärs, trasiga eller ofullständig, helt enkelt lämna mäta en längd av filtstripp och tillämpa den. Du bör kunna helt enkelt dra av gamla saker och tillämpa den nya genom att ta bort den klibbiga beläggning på botten. När du har de gamla fönstren ut, kan du ställa dem åt sidan för att fokusera på stripp innan du installerar de nya enheterna.

Steg 1 – reparation Sliten gummilister

När du har reparerat de tätningslister, kan du nu ta ut de gamla fönstren och ställa dem åt sidan. Dessa bör helt enkelt hoppar ut genom fönstret ram utan större ansträngning. På toppen bör vara två fästklämmor, som kommer att släppa din fönsterruta utåt mot dig och därmed frigör toppen. På basen av fönstret ska finnas flera flera klämmor, en på varje sida, och när dessa utlöses, bör hela fönstret helt enkelt hoppar ut. Ta bort båda fönstren i denna metod, och sedan är du redo att installera dina tredubbla rutan byta fönster.

Steg 2 – Ta bort gamla Windows

Innan du installerar trippel rutan byta fönster, kontrollera reglagen eller fönster sylt till spindelväv, damm eller smuts och rengör spåren ut med trasa och fönsterputs. detta kommer att förhindra buggar från att växa inuti fönstret sylt där du inte kan se dem, och även ta bort grus och smuts från att sakta eller ändra rörelsen av dina fönsterrutor.

Steg 3 – Rengöring Window stopp

När dessa steg är klar, är du redo att installera tredubbla fönstret byta fönster. Processen är baksidan av hur du tog de gamla ut. Helt enkelt fästa ned i fönstret i spåret och låser de nedre fästklämmor på plats. Nu kan du helt enkelt skjuta upp i fönstret i, och det ska klicka på plats med lätthet. Den övre delen av fönstret kan ha andra fästklämmor som hjälper till att hålla fönstret på banan som du öppnar och stänger det, så att dessa är låsta i att hindra dem från att helt enkelt falla under framtida användning.

Steg 4 – Installera nya Windows