hur man installerar log sidospår på en lekstuga

Installera log sidospår på en lekstuga kommer att göra huset mycket mer hållbart och robust. Du kan lita på att din lekstuga kommer att pågå mycket längre för dina barn, när du har log sidospår på det. Inte bara kommer det att kunna motstå kraftiga vindar och kallt väder, kommer ditt barn att kunna spela i den mycket oftare, oavsett hur vädret är utanför. Det är också något som de kan använda för sina egna barn en dag, som log sidospår kommer att lägga decennier på lekstuga. Det finns några saker som du bör ha i åtanke.

Få dina hörn loggar klippa och monteras på plats. Mät hörnstyckena grundligt med ett måttband. När de har uppmätts, skär dem med en tabell såg. Avståndet som går mellan din hörnstycken och marken måste vara korrekt. Du vet att det är korrekt, eftersom det inte blir en lucka. Detsamma kan sägas om hörnstycket och den yttersta toppen av väggen, där den möter taket. Räkna med att det finns problem med vind och regn att komma in i huset där det finns brister. Använd träskruvar för att fästa hörn bitar att folien eller dubbar. Skruva stocken i reglarna.

Steg 1 – Installera Corners

Nu måste du få din foundation log kapas till rätt längd. Du vill att den ska passa korrekt i mellan hörn stockar som du just installerat. Din foundation loggen måste läggas tvärs den nedre delen av väggen. Se till att det är helt och helt nivå. Du kan behöva använda shims för att hålla den från marken och nivå. Se till att tungan körs utmed längden av den övre delen av din logg. Använd träskruvar för att fästa den på väggen.

Steg två – Cut Foundation Log

Skär loggar till rätt längd. Längden du vill att de ska vara kommer att vara där de kan ligga ovanför fundamentet loggen. En träblock och din hammare kommer att behövas för att du ska kunna få tungan knackade på den nedre delen av din logg. Spika ändarna av stocken, så att de hålls upp mot kanten. Gör detta på båda sidor av stocken, så att den sitter fast ordentligt. Fortsätt tills stockarna har helt täckt väggen. Beroende på hur högt väggen är, kan det vara nödvändigt att använda tabellen såg att rippa den övre stocken för att passa en mindre gap än de andra.

Steg 3 – Cut Log

Fyll i skruvhålen på grund stycket och hörn med trä kitt, och låt torka.

Steg 4 – Finish