hur man installerar dekorativa gipsskivor

Dekorativa gipsskivor är ett effektivt sätt att förbättra utseendet på ett rum. Installera dem är inte en alltför komplicerad eller dyr uppgift. Följ de enkla stegen nedan för att planera och installera dina dekorativa gipsskivor.

När den elektriska arbete är slutfört, kan du fortsätta att gips installationen. Först använder en regeldetektor att lokalisera alla reglar på marken och i taket. Markera varje mitten av varje tapp med en penna så att du vet var de är när gips är på plats.

Steg 1 – Märk Studs

Det bästa sättet att börja är från hörnet av rummet. Bestäm om du monterar gips horisontellt eller vertikalt.

Steg 2 – Utgångspunkt

Därefter skär gips där så krävs. Du måste noga bestämma vad som behöver skäras bort. Använd vinkelhake för att få raka linjer. Märk kanten av verktyget med en penna, och använda verktyget kniv för att skära ansiktet på gips.

Steg 3 – Cut Off Överskott

Positionera drywall bakom yta på panelen. Sedan knäppa den med en mild rörelse bakåt, längs linjen skära i fronten. Efter detta har noggrant gjort, veck gips och skär baksidan av gips papper. Sedan, skruv eller spik panelen för att passa. Följ samma mönster med varje gipsskiva, tills området är täckt i enlighet därmed.

Steg 4 – Montera gipsskivor

När du är klar med skruvning eller spikning gips, måste du täcka upp sömmarna. Det första steget är att tillämpa gemensamma band till sömmarna och göra tryck för att tvinga den på plats.

Steg 5 – Tillämpa gemensamma band

Applicera fogmassa över gemensamma band med en bred kniv. Sedan upprepade gånger släta över sömmen, med en liten vinkel, och se till att bli av med alla klumpar som kan ha bildats i processen. Låt föreningen vila under ca 24 timmar. När föreningen har torkat, och panelen för en silkeslen resultat.

Steg 6 – Applicera spackelmassa

Steg 7 – Final Finish

Slutligen, återanvända fogmassan med en bredare kniv än den som används innan. Låt det torka i ytterligare 24 timmar och sand igen. Om nödvändigt. upprepa processen två gånger.