hur man installerar brasiliansk körsbär trägolv

Brasiliansk körsbär trägolv är en av de mest populära typer av lövträ på marknaden idag. Denna typ av golv kan ge dig en mycket elegant och tålig golv alternativ. Om du förstår processen, bör du kunna installera denna typ av golv dig med lite arbete. Här är grunderna i hur man installerar brasilianska körsbär trägolv.

För att avgöra hur mycket brasilianska körsbär trägolv du kommer att behöva, måste du först mäta rummet. Ta din måttband och få längden och bredden av utrymmet. Multiplicera längden och bredden tillsammans för att få ytor av utrymmet. Då du kommer att behöva lägga 10 procent till det numret så att du kommer att ha tillräckligt för avfall.

Steg 1 – Mät

Du kommer då att behöva börja förbereda för jobbet. Ta den brasilianska körsbär in i rummet där det kommer att installeras. Lämna den där i ungefär 24 till 48 timmar, så att den kan anpassa sig till temperaturen och luftfuktigheten i rummet. Detta kommer att förhindra framtida problem av expansion och kontraktion när du har det installerat. Du kommer att behöva ta bort allt ut ur rummet innan installationen. Ta din spett och använda den för att ta bort golvlister från väggen.

Steg 2 – Framställning

Du kommer då att behöva ta en rulle av filt papper och sprida ut det över hela golvet.

Steg 3 – grålumppapper

Vid denna punkt, är du redo att börja lägga din brasilianska körsbär trägolv. Ta en av skivorna och börja i ett hörn av rummet. Du kommer att vilja sätta en kil mellan väggen och brädan på varje sida. Detta kommer att ge tillräckligt med utrymme för golv för att expandera och kontrakt utan buckling. Håll brädan på plats och sedan ta ditt golv spikpistol och skjuta några spikar diagonalt ner genom tungan i styrelsen. Då du kommer att behöva ta ett annat kort och skjut in den tunga smala sidan av brädet. Detta kommer att sätta din nästa styrelse rätt upp mot väggen också. Placera en kil mellan den styrelsen och väggen. Spika den i golvet. Fortsätt att sätta brädor i så tills du har slutfört en rad.

Steg 4 – Börja med att lägga

När du kommer till slutet av en rad, måste du göra ett snitt för att möjliggöra för styrelsen att passa. Ta din såg och göra lämpliga snitt på ett av korten och sedan spika kortet på plats.

Steg 5 – nedskärningar

Ta den bit som du har kvar från snittet och använda den för att starta nästa rad så att det kommer att fördelas. Skjut att styrelsen i tungan av den första brädan i den första raden och sedan spika det på plats. Fortsätt att göra vertikala rader tills hela rummet har täckts.

Steg 6 – Fortsatt

Steg 7 – Färdigställande

När allting är installerat, måste du lägga golvlister tillbaka på väggarna för att täcka upp expansions gap.