hur man installerar lågspänning däck lampor

Däck lampor tillåta människor att njuta av dina däck på natten eller ens grumlig eller regniga dagar. De gör det möjligt för natten parter och även för grillar. De ger dig bekvämligheten att du vill ha och behöver. Så här gör du för att installera egna däck lampor.

Varning: Som ni vet, kommer du att göra med elektricitet när installation av däck lampor. Så följ alla säkerhetsföreskrifter som utfärdats av staten, staden och tillverkar. Du kan behöva ta reda på om du kommer att behöva köpa ett tillstånd innan du kan ta itu med elektricitet i din stad. Så gör de samtal eller göra efterforskningar på nätet för att dubbelkolla.

Steg 1 – Att dina inköp

Du kan köpa alla dessa objekt på byggvaruhus som Lowes och Home Depot. Några av dessa poster skulle också kunna köpa på massa lågprisbutiker som Target eller Wal-Mart. Eller så kan du beställa alla dessa artiklar online på en specialitet butik. Bara åka runt och se vad som finns tillgängligt för dig. Även vid beställning trådarna, se till att du beställer minst 10% mer än du planerat.

Steg två – räkna ut hur mycket spänning du kommer att använda

När du har köpt alla lampor, lägga upp hur mycket spänning det använder alla tillsammans. Använd sedan dessa siffror att hänvisa när du köper din låg spänning transformator. Försök att köpa det exakta antalet som matchar, om du kan. Annars kan steka din kretskort eller orsaka andra problem för hela huset. Dessutom kan du behöva ringa ditt elbolag för mer info eller råd om att köpa och installera dem. Du kan behöva beställa det på nätet om du inte kan hitta ett lokalt, eller även om du inte kan hitta en som passar din budget.

Steg 3 – avstängning El

Stäng av all el på utsidan av huset. Du kan göra detta via brytaren. Vänta i 15 minuter för att passera innan du påbörjar installationen.

Steg 4 – Installera Lights

Använd krita för att markera exakt var du vill placera däck lampor. Du kanske vill att numrera dem. Mät där du markerat hela vägen till transformatorn och skriva ner hur många inches av tråd du behöver på en bit papper. Fortsätt att göra detta tills du har dem alla märkta och mätas.

Nu kan du börja använda borren med Forstner bit att borra hål genom skogen. Men inte gå hela vägen genom skogen. Gå ungefär halvvägs genom skogen. Efter det kan du använda spaden borr för att borra mindre hål i större hål. Dessa kommer att användas för trådarna.

Sätt ljuset i hålen och sedan ansluta kablarna till huvudtransformatorn tråden. Du kommer att använda eltejp för det. Dra dem genom däck och ansluta dem till transformatorn.

När du har gjort det, kan häfta trådarna jämnt under däck dig. Efter det kan du slå på strömmen igen och kontrollera om ditt ljus fungerar. Om de gör arbetet, är du klar.