hur man installerar VVS i ditt badrum

När det gäller VVS, badrum handfat, badkar och toaletter kräver en stor insats, men det är uppgiften inte så svårt som man kan tro. Med nödvändiga verktyg och grundläggande kunskaper i VVS, är uppgiften inte svårt alls. Följ dessa steg för att installera badrum VVS.

Det första steget för att installera badrum VVS är att utforma badrum layout och presentera den till behöriga myndigheter för att få bygglov. Kontrollera lokala byggnormer först.

Steg 1 – Utforma badrummet och Skaffa Bygglov

Mäta diametern på matarledningen. Se till att rören som ska användas i installationsprocessen kommer att matcha de som används i hushållet. Registrera de erforderliga beslag innan du går till leverans butik. Också bestämma om du vill installera en P-fälla eller en S-fälla för avloppssystemet. Göra en uppskattning av hela längden av de rör som ska användas och köpa de nödvändiga material från en leverans butik.

Steg 2 – Bestäm Nödvändigt Pipe Size

Mät avståndet från sink till diskhon stöta in och skär ett PVC-rör i enlighet därmed. Montera röret till stub-in-först och tillämpa en PVC Primer till anslutningen. Applicera en liberal mängd cement till primern och gå ihop bitarna. Håll stycken för 30 sekunder.

Steg 3 – Anslut Sink Pipes

Följer samma process för rören som förbinder toaletten till avloppsröret. Börja med att mäta de nödvändiga rören, skär dem och följa de tidigare riktlinjerna anslutnings. För anslutningarna vattenförsörjning, turn-off vattnet innan du installerar rören. Skär rören enligt måtten i badrummet planen. När du ansluter kopplingar till vattenledningar, linda manliga trådar med teflontejp. Använd en skiftnyckel för att dra åt anslutningar.

Steg 4 – Anslut Toalett Rör och vattenledningar

Bestämma längden av dräneringsröret som kommer att köras under badrummet och skär rören beroende på storlek. Se till att stupröret är installerat i en något lutande vinkel. Ansluta röret till dräneringslinjen genom att anbringa primern och cement. Anslut dräneringsröret till rören på badkar, handfat och toalett.

Steg 5 – Installera dräneringsrör