hur man installerar tunna tegel faner runt ett utlopp

Montering tunna tegel faner är mycket lik installera paneler, måste du klippa hål i det för dina strömbrytare och uttag när du flyttar tillsammans i projektet.

Innan du kan installera tunna tegel faner till dina väggar där det finns butiker, strömbrytare eller uttag, kommer du vill ta bort dem från arbetsområdet. Använd din skruvmejsel för att ta bort ytplåtarna och ställa dem åt sidan.

Steg 1 – Ta bort Ombud

Mät avståndet från toppen av väggen, och från botten av ditt golv till den faktiska utlopp. Ta exakta mätningar och sedan använda dessa till din tunna tegel faner så att du kan klippa ut dina utloppshål.

Steg två – Mät och kapa utloppshål

Använd en borr för att borra ett hål på insidan dina uttag mätning på den tunna tegel faner. När du har detta hål började, kan du använda dina sågar alla, eller sticksåg att klippa ut öppningen så jämnt som möjligt.

Steg 3 – Skär utloppshål i Veneer

När du har utloppshålet skuren i din tunna tegel faner, helt enkelt montera folien som du skulle någon typ av kakel. När banan är monterad på plats, använd en skruvmejsel för att sätta tillbaka utloppet och växlar ansikte plattor.

Steg 4 – Montera din Veneer