hur man installerar klara för en glasfiber pool

Installera klara för en glasfiber pool är ett utmanande jobb. Du kommer att behöva en måttlig kunskap om gör-det-själv-färdigheter samt en hel del tid och tålamod. Coping är viktigt eftersom det kommer att ge din pool en vacker prydnads finish. Detta kan göras med ordentlig beredning, en liten bit av ansträngning och genom att följa en sekvens av logiska steg.

Coping kit levereras med alla nödvändiga tillbehör för att slutföra uppgiften så ytterligare objekt för att säkra klara på plats kommer inte att behövas.

Steg 1: Fäst hantera till Pool

Gå runt hela poolen och göra märken var 6 inches längs kanten. Sätt på skyddshandskar och sedan använda skruvarna från klara kit för att borra klara på plats i de områden som markerats.

Steg 2: Fäst tandställning

Gå runt hela poolen och göra markeringar var 18 till 20 inches. Ta hängslen från klara satsen och placera dem på de områden som redan markerats. Sätt på skyddshandskar och använda tek skruvarna från klara kit för att skruva hängslen på plats. Ta klara clips som medföljer klara kit och snäpp ner dem över stag lederna som nu har skapats. De klara klipp har självgäng tek skruvar på baksidan för att hålla dem på plats.

Steg 3: Nivå hättan

Den klara kit kommer med ungefär 15 till 20 trä shims. Sätt på skyddshandskar och gå runt hela poolen, glidande ett mellanlägg under en bit att hantera där det behövs. Mellanläggen är gjorda av en mångsidig, sammansatt trä som kommer att skapa en jämnare vattenlinjen.

Steg 4: Kontrollera och Adapt

Gå runt hela poolen och se till att varje del av coping är fortfarande 6 inches isär och varje stag är 18 till 20 inches isär. Det är viktigt att kontrollera mätningar medan du arbetar för om man är fel då det kan innebära att hela processen måste startas igen. Var inte rädd för att manuellt manipulera hättan. Det är mjukt och böjligt så en liten såg kan användas för att skära den till en önskad form för en svår utrymme.

Steg 5: Tejpa fast Coping

Ta bort tejpen från den klara kit och gå runt hela poolen. Använd tillräckligt tejp för att helt täcka varje del av klara. Detta gör det möjligt för betong hällas på det omgivande området, vilket skapar ett däck men inte skada målgång i hättan.

Steg 6: Skapa Exterior

När betongen har gjutits för trädäck kommer hättan vara stark nog för att stödja din vikt när du är klar inredning. Ta bort tejpen när du är klar. Hättan och trall har helt installerat till en hög standard som ger ett estetiskt tilltalande utseende.