hur man installerar blueboard väggar

Du har beslutat att använda blueboard stället för normal gips. Nu måste du veta hur man installerar det. Vi visar dig steg för steg hur man gör detta och vad som krävs för att sätta upp den. Du behöver inte göra allt som slip du är van vid med gips så att inte få ut butiken vac riktigt än.

Med blueboard kan du få 14 fot långa bitar som om rummet är att mätningen kan du hänga dem horisontellt i stället för vertikalt. Men du väljer att hänga dem, mäta ditt rum och komma ihåg att de är alla fyra fot breda bitar. få tillräckligt för att göra rummet med lite kvar. Gör dina mätningar av väggarna och gå vidare och göra nedskärningar för den första väggen. Få en borr och skruvar redo. Du vill inte att använda naglarna för att installera denna typ av gips.

Steg 1 – Mät och skärning

Om du installerar ett tak samt väggar, installera taket först. Sätt arken upp och fäst med skruvar på bultarna inom ramen. När du fick sätta i väggarna, sätta hela arket först. När du fick sätta i den skurna ark, hålla avfasade ändarna. Detta leder till en bättre tätning och mindre synlig söm. Använda lyften verktyg, lyft upp så att sömmarna är tillsammans sedan fästa pjäsen på väggen. Vid montering av ark blueboard, se till att du placerar dem så nära varandra som du kan göra sömmen lättare att göra.

Steg 2 – Installera första väggen

Nu är du redo att tejpen lederna. Detta band är klibbig backas så att du inte behöver använda någon gips eller lera för att göra det fastnar på väggarna. Detta hjälper till att hålla det osedda också. Bara rulla bitarna utanför rullen och på väggen, skär med skalpell. När du kommer till hörnet, skala bort det och när du går ner sömmen tryck i sömmen här bandet själv gör en starkare tätning och snyggare hörn. Inga bubblor vill med gips band.

Steg 3 – tejpa Skarvar

Nu är det enda knepiga delen av installationen. Applicering av gips till väggarna. Blanda plåstret enligt anvisningarna. Sätt lite plåster på murbruk ombord och tillämpa ett mycket tunt lager av gips över tejpa du har gjort. Du har inte mycket tid att tillämpa denna faner gips, det har en mycket snabb torktid. Detta är vad vattnet är för. När du får bandet omfattas, börja högst upp på väggen och tillämpa en tunn jämn film av gips gå ner muren. När du kommer till botten av väggen börja om på toppen. Om din gips börjar torka ut, blanda mer vatten, så att det kommer att vara slät igen.

Steg 4 – Tillämpning av Gips