hur man installerar sol markiser på infällda fönster

Installera solenergi fönster nyanser på försänkt fönster är ett bra sätt att skydda insidan av ditt hem från skadliga ultravioletta strålar och även hålla temperaturen i ett rum låg. Solar rullgardin blocket nästan 90% av solens UV-strålar och till skillnad från vanliga persienner, gardiner eller nyanser som blockerar utomståendes syn när den är stängd, kommer sol fönster nyanser fortfarande tillåter dig att se utanför och samtidigt skydda dig från strålningsvärme och solljus. Det är bra om sol fönster nyanser är att även om du kan se på utsidan, kommer folk inte att kunna se i ditt hem. Detta är ett bra sätt att hålla avskildhet i ditt hem samtidigt njuter av utsikten utanför.

Eftersom du kommer att vara passande sol persienner inuti en fönsternisch, måste du få noggranna mätningar. Först får djup och sedan längden från topp till botten och sedan bredden från sida till sida. Aldrig lägga till eller dra ifrån för ersättning eftersom de gör dessa sol nyanser kommer automatiskt in i ersättningen och du vill inte dina nyanser att vara mindre att din infällda fönster.

Steg 1 – Mät fönsternischen

Ge längden först och sedan bredden och slutligen djupet. Detta är viktigt att veta så att du är säker på att sol persienner du kommer att köpa passar i fönsternischen.

Steg 2 – Köp Solar Window Shades

Beroende på dina behov, det finns en mängd av sol fönster nyanser på marknaden. Om infälld fönster är en standardstorlek skulle det vara lätt för dig att gå till affären och ta hem en och om inte, skulle du behöva vänta några dagar för att få din skräddarsydda en.

Steg 3 – Installera Solar Window Shades

Eftersom sol markiser kommer att installeras i fönsternischen, kommer nyanser monteras på den övre delen av fönstret fördjupningen eller beroende på monterings stil det kan också vara på de 2 översta sidorna. Håll upp nyanser på toppen av fönstret och markera de områden där du kommer att borra för monterings clips eller skruvar.

Steg 4 – Installera Monteringsskruvar

Borra hål för fästklämmor och sedan installera. Skruva in extra stöd om det behövs. Se till att de är monterade väl eftersom sol nyanser tenderar att vara tunga och du vill inte att det faller när du öppnar eller stänger den.

Steg 5 – Mount Solar Window Shades på monterings klipp

Låsa dem på plats. Om du har rätt fört bra mätningar till butiken där du köpte sol nyanser, kommer de passar perfekt på din infälld fönster.