hur man installerar nya duschstrålar i duschen

Duschstrålar är mer än bara ett sätt att få rena, de ger en avslappnande massage av hela din tillbaka efter en lång hård dag på jobbet eller spela. Installera duschstrålar är en gör-det-själv-projekt när du har behov, lust, och know-how.

När du har bestämt hur många dusch jets du ska installera, bestämma var du vill att dusch jets att ansluta med dig när du njuter av dem. Du bör rita ut områden eftersom detta kommer att avgöra hur mycket rör du behöver

Steg 1 – Förbered Area

Ta väggen som är på VVS sidan av badkar / dusch system så att du kan se alla rören. Kapa röret och installera separata flödesledningar för varje jets som du vill installera. Det är mycket viktigt att beakta att varje sida av strålarna kommer att behöva kontrolleras av sin egen ventil, för att upprätthålla konsekvens i flödet av vattnet genom jets. Om varje stråle inte har ordentlig ventilstyrning, kommer du att vattenflödet inte kommer att vara konsekvent.

Steg 2 – Ta bort väggen för installation

Om du har PVC-rör, använder en bågfil för att skära igenom det och installera rördelar som du behöver för att omdirigera vattnet till munstyckena. Installera grenröret för varje sida av strålen systemet för att hjälpa till att reglera vattenflödet. När du fästa ett nytt rör förlängning av ditt VVS-system, se till att ha rörmokare tejp och PVC lim för att säkerställa att du får en läcka bakom väggen. Anbringa alla rören, utfodring utloppen genom att den aktiva ytan av dusch.

Steg 3 – Installera VVS

När du har slutfört VVS processen bakom väggen, sätta vattentät cementskiva för att minska förekomsten av mögel bakom ytor badet. Skär hål för varje jet försäljningsställen och kran ventiler i din dusch. Se till rören och ventilrören är alla sticker ut genom betongväggen. Kakel eller avsluta din duschvägg med hjälp av de rekommenderade eller föredragna plattsättning metod.

Steg 4 – Installera Jets

Vänta 3 timmar för kakelfix som sittplats. När du är säker på att plattorna är säkrade mot väggen, kan du installera utlopps jetplan och ventilkåpor och kontroller till utsatta rör. Om du behöver göra trådar på rören, använder en trådkniven. Var noga med att använda rörmokare tejp för att hålla slut anslutningar från att läcka. Sätt fogmassa mellan plattorna och vänta ytterligare 24 timmar eller mer för injekteringsbruk att bota. Applicera sedan vatten sealer över bruket.