hur man installerar kant gatstenar runt en konkret uteplats

Installera kant gatstenar till konkreta uteplats ger lite karaktär och även förstärker sin design. Ännu viktigare, kan gatstenar också öka den totala hållbarheten hos din uteplats eftersom den bildar en omkrets runt den, vilket gör det säkrare och intakt. Installera kant gatstenar är inte så svårt och du egentligen inte behöver anlita en professionell för att göra jobbet. Allt du behöver är rätt material, tid och tålamod.

Före start eller ens köpa din gatstenar, göra en plan för hur gatstenar kommer att placeras och hur de kommer att se ut vid kanten av din uteplats. Kom ihåg att de kompletterar varandra, med varandra. Observera också att kanterna på uteplats är inte helt rak och jämn, så du kommer att behöva köpa lämpliga gatstenar. Mäta längden och området där gatstenar kommer att gå och använda en slang eller snöre för att bestämma kurvorna i kanterna där gatstenar kommer att gå. Ditt hem förbättring personen kommer då att kunna rekommendera de bästa kant gatstenar för din ansökan.

Steg 1: Planering

Gräva ett dike runt din uteplats ungefär fyra inches från kanten. Djupet av diket bör vara omkring fyra inches också. Placera jord du gräver upp på skottkärra och dumpa det på sidan någonstans. När du är klar gräva din dike, få din murslev och jämna ut väggar och botten av diket.

Steg 2: gräva ett dike

När du har ställt in dike, är det dags att lägga grunden där dina asfaltläggare kommer att ligga. Denna grund är mycket viktigt eftersom en svag grund kommer att göra de kant gatstenar oanvändbara eftersom de kommer att vara instabil i alla fall. Häll en jämn nivå av sand, omkring en tum djup, runt diket. Blanda sedan några grus med sand och häll två inches ovanför sanden.

Steg 3: Ställa in Foundation

Med grund i stället placerar begränsningar kant längs omkretsen av diket. Dessa kommer att hålla gatstenar på plats. De är oftast gjorda av vissna plast eller aluminium så att de lätt kan böjas till konturerna av diket. Inrättat gatstenar nära varandra, driver dem ned in i cement. Passa gatstenar tillsammans, försöker minimera möjliga utrymmen i mellan dem för att bilda en mer ombonad och trygg kanter. Tryck inte för hårt för att undvika förskjutning av fundamentet. Tryck ner gatstenar bara tillräckligt så att de halv täckt med grus och sand.

Steg 4: Att lägga Kantmaskin

När du har lagt ner alla dina kant gatstenar, inspektera allt för att se om de är i nivå och lika placerade. Se till att det inte finns några stora luckor i mellan gatstenar för att inte äventyra hållbarheten. När allt är i sin ordning, få lite mer grus och sand för att fylla ojämna mellanrum mellan gatstenar och använda spackel för att jämna ut dem. När du är klar, njuta av en kall eftermiddag på betong uteplats med kant gatstenar.

Steg 5: Finishing