hur man installerar hjul på köks arbetsbord

Kök arbetsbord är utmärkta platser för livsmedel prep, iscensätta för servering och förvaring när den inte används. Men att lägga hjul till denna funktionella möbler gör denna arbetshäst mobil och kan skapa mer utrymme i ett litet kök. Med lite arbete kan du hålla ditt kök öppen men redo att gå till jobbet.

Steg 1: Framställning

Börja med att vända den avlägsna eventuella lådor och sedan vända arbetsbordet över. Ta sedan bort alla bilder eller fötter att tabellen kan ha.

Steg 2: Lägg ut

Använd den raka kanten och penna för att markera diagonaler på varje fot. Dessa diagonaler bör skär varandra i mitten av foten. Placera hjulen på fötterna då linjerna är synliga i skruvhålen gjutmaskinen är centrerad på fötterna.

Steg 3: Märkning skruvhålen

Med hjul på plats ta centrumstöten och hammare och knacka små divots där skruvarna kommer att gå att eliminera eventuella gissa. Markera dem med en penna kommer att fungera men groparna ge pilotkronan något för att styra den.

Steg 4: lotsa Holes

Avlägsna hjulen från fötterna och använda en bit som är minst 1/16 tum mindre sedan skruven för att göra pilothålet. Det finns inget behov att borra längden på lite om 3/4 av längden av skruven kommer att räcka. Men se till att borra dessa hål så rakt som möjligt för att undvika att köra skruvar ur benet eller i varandra.

Steg 5: Fastsättning av Hjul

Placera par hjul på intilliggande ben (dvs inte placera raka hjul på diagonalen ben) och använda lång drivande bit skruv i hjulen. Det finns två saker att tänka på när du fäster hjulen. Först kör skruvarna hela vägen ner för att hålla hjulen från vinglar men inte så hårt att de böja hjulen. För det andra, se till att inte beröva huvuden skruvarna i fall du behöver ta bort hjulen vid något tillfälle.